Nnywellness.com

Seattle klassiske bilen Racing arrangementer


Seattle klassiske bilen Racing arrangementer

Seattle er et velkjent område for vintage bil racing, hovedsakelig på grunn av lokale samfunn av Vintage Racing entusiaster, eller SOVREN. Etablert i 1986, spesialiserer Pacific Northwest organisasjonen vintage racerbiler, med fleste hendelser iscenesatt på Pacific Raceways, tidligere Seattle International Raceway, i Kent, bare 25 minutter utenfor Seattle.

Defrost Kickoff

Defrost Kickoff er første racing hendelsen Seattle-baserte samfunnet av Vintage Racing entusiaster stadier hvert år. Det er angitt "kickoff" hendelsen av deres racing sesongen. Vert på Pacific Raceways anlegget hver April, skjer to dag-løpet alltid over en helg, med trening økter på forhånd. Etter en lang vinter er dette signatur arrangementet spesielle i at race sjåførene er raring å gå å teste ut deres veteranbiler for våren og se hva justeringer må foretas fra det kalde været.

Våren spurter

Samfunnet av Vintage bilentusiaster stadier sin Spring spurter for veteranbiler som debuterte før 1970 inkludert Corvette og Porsche. En vei selvfølgelig hendelse, det inkluderer en vanskelig løpet av nesten tre miles. Også merke hendelsen er en tur til liten bar touring sports biler. 2010 event var omstridt i mai, selv om datoene kan variere for denne våren hendelsen, og varte over en tre-dagers periode.

Nordvestlige historiske løp

Den årlige Pacific Northwest historiske løp presentere vintage syklistene og har en skifer av hendelser. Et av høydepunktene for denne hendelsen, iscenesatt hver 4 juli over en tredagers periode, er utseendet på celebrity gjest syklistene. For 2010 hendelsen var anerkjente føreren Augie Pabst, en tidligere championship sportsbil racerfører, gjest celebrity. Løpene har også pre-1970 veteranbiler, inkludert Ferraris, Cobras og Austin Healeys. Arrangementet er på Pacific Raceways i Seattle.

Fall finalen

Avslutter racing året for samfunnet av Vintage Racing entusiaster på Pacific Raceways er Fall finalen. Den har biler før 1970. Avholdt årlig i September, er løp markert med noen unike formater, for eksempel handicap raser og utholdenhet løp varer en time. Som med andre raser av samfunnet på Pacific Raceways, inkludere sjeldne biler deltar Lotuses, Corvette og Porsche. Kvalifiserende løpene er på lørdager og racing kulminerer på søndag med en Enduro eller utholdenhet, konkurranse.