Nnywellness.com

Audi TT Dash lys betydninger


Audi TT er produsert i Ungarn for den tyske bil-produsenten Audi. Det er en todørs sportsbil med en rekke funksjoner, inkludert et ratt og en anti-tyveri alarm. Dashbordet på Audi TT inneholder en rekke indikatorlampene å opprettholde riktig bilen.

Grønt lys

Grønne lamper viser ikke-kritiske funksjoner. Det er to viktigste grønne lys. Det grønn lyset i form av to piler peker fra hverandre vannrett angir at fare lysene blinker. Det grønn lyset med to lamper skinner fra hverandre horisontalt angir at siden lys eller frontlysene er på.

Gult lys

Gul lamper viser funksjoner som er nødvendig, men ikke avgjørende til umiddelbar bil vedlikehold sikkerhet bekymringer. Gult lys formet som bokstaven "EPC" indikerer at motoren skal betjenes av en profesjonell snarest. Den gule lampen i form av bokstavene "ABS" indikerer at anti-Lock bryte systemet har vært engasjert.

Røde lys

Rødt lys indikerer funksjoner som må håndteres før bilen trygt kan kjøres. Det viktigste røde lyset inkluderer et utropstegn omgitt av en sirkel og to semi-sirkler på høyre og venstre sider. Dette indikerer at det er en feil i oppbremsing systemet. Det røde lyset i form av en olje kan (eller en oljelampe) angir at motoren trykket er for lavt.