Nnywellness.com

Hvordan velge riktig dekk


Hvordan velge riktig dekk

Alle de ulike delene av din motorkjøretøyer må være i god driftstilstand å tillate den funksjonen Vel, inkludert dekkene. Dekk som er på din motorkjøretøyer påvirker mange aspekter av bilens ytelse, inkludert fart, trekkraft og total kontroll. Det påvirker også hvordan bilen føles mens du kjører den. Feil dekk størrelsen kan føre til dårligere ytelse fra din motorkjøretøyer. Å sikre at dette ikke skjer, ta deg tid til å finne og velge riktig dekk.

Instruksjoner

• Sjekk sideveggen av dekkene teknisk informasjon som det trykt på dem. Dekk sideveggen inneholder en rekke tall og bokstaver inkludert dekk størrelsen.

• Se inne din motorkjøretøyer brukerhåndboken. Hvis dekkene på kjøretøyet ikke riktig størrelse, finner du den anbefalte dekk i brukerhåndboken.

• Kontakt produsenten av din motorkjøretøyer for å spørre om riktig dekktrykk størrelsen hvis du ikke lenger har brukerhåndboken. Kjøretøy produksjon kan du vet hva er den riktige størrelsen for du gjøre og modell.

• Forstå dekk størrelse spesifikasjoner. Den første delen av dekk starter med "P" og nummeret etter det representerer bredden på dekk. Den neste serien har en "R" og nummeret før det er dekkets høyde. Tallene etter "R" representerer dekk- og hjulenheten diameter.

• Besøk din lokale auto deler butikker eller dekk butikk for å finne riktig dekk for kjøretøyet. Du kan også finne dekk store varehus som har auto deler deler.