Nnywellness.com

Hvordan legge til hestekrefter til din ' 91 Camaro Z28


Hvordan legge til hestekrefter til din ' 91 Camaro Z28

1991 Z28 Camaro er en rask, kraftig muskel bil som er anerkjent for sine styling, samt det faktum at det er gøy å kjøre. Som alle V8-drevet muskel biler tar i Z28 også godt til å endre. Eiere håper å pep opp kraften og ytelsen av deres Z28s har mange alternativer i ettermarkedet. Valgene er varierte nok til å passe en rekke budsjetter

Instruksjoner

• Endre motor & rsquo; s elektronikk. I 1991 Z28 er ny nok til at den bruker en datamaskin for å kontrollere tenning, gnist og drivstoff som motoren mottar. En ytelse chip vil kalibrere disse innstillingene slik at motoren produserer mer hestekrefter og dreiemoment. Dette er en modifikasjon som eieren kan vanligvis utføre selv.

• Oppgradere systemet. Dette er en av de vanligste endringene som er gjort til noen bil å øke hestekrefter. Lager eksos er vanligvis laget for å være stille og er mindre i diameter enn de kunne. Et større diameter eksos system blir brukt eksos gasser ut av motoren raskere, tillater motoren å gjøre mer kraft. Eksos installasjon krever vanligvis en heis og spesielle sveising og skjæring verktøy og bør gjøres av en erfaren profesjonell.

• Erstatt lager manifolder med rørformede overskrifter. Stock Z28 eksos manifolder støpes og derfor har liten, grov interne passasjer. Begge attributter hemme luftstrøm. En rørformet header har glatte interne flater og større passasjer, begge fremme optimal luftstrøm som eksos gassene la motoren, noe som resulterer i mer makt. For å installere rørformede overskrifter, fjernes lager manifolder fra motoren. Overskriftene deretter installert og boltet til eksosanlegg.

• Installere et lettere svinghjul. Svinghjulet er en del av clutch og er boltet til girkasse slutten av motor & rsquo; s Veivaksel. Som sådan, et lager, tungt svinghjul legger til roterende masse veivakselen og frarøver motoren strøm. En lettere svinghjul tillater motoren å rev raskere, gjør det føles mer responsiv og frigjør skjulte hestekrefter. En lettere svinghjul kan installeres når en ny clutch blir satt i eller hvis motoren og girkassen er atskilt av en annen grunn.

• Gjenoppbygge motoren med høy ytelse interne komponenter. Dette er langt den mest kostbar, komplisert og tidkrevende måten å få mer strøm fra en Z28. Men det er også en av de mest effektive måtene å få stor kraft fra motoren. Når lager motoren er fjernet fra bilen og strippet ned, bygges motoren med en annen kamaksel, høyere-komprimering stempler og sterkere maskinvare. Du kan også port og polsk hodene og installere større ventiler. Porting er prosessen med å utvide inntak portene for mer optimal luftstrøm, mens polering er prosessen med jevne ut overflaten av portene.