Nnywellness.com

2002 Chrysler 300M alternativer


2002 Chrysler 300M alternativer

2002 Chrysler 300M var tilgjengelig i to trim nivåer, Base Sedan og spesiell opplag Sedan (SE). Begge modellene hadde samme drivverket, som var en 3,5-liters V-6 med 250 hestekrefter og en fire-trinns automatisk girkasse. Trim forskjellene var hovedsakelig sentrert rundt sikkerhet og underholdningsfunksjoner.

Sikkerhetsutstyr

Base Sedan inkludert sikkerhetsfunksjoner som fire hjul anti-Lock bremser, antispinn og elektronisk brakeforce distribusjon. I 300M kom også kjørelys og tåkelys å hjelpe fattige kjøreforhold. Bilen ble også utstyrt med barn sete ankere og en bakre sentrum, trepunkts sikkerhetsbelte.

Spesialutgaven sedan kom med alle de ovennevnte pluss noen ekstra funksjoner. Keyless oppføring system tillatt for en enkel og sikker kjøretøy oppføring. Bakdør barn låsene holdt barn trygge i baksetet og Xenon høy intensitet frontlykter gjort det lettere å se veien. (Se referanse 2)

Utvendig alternativer

Den grunnleggende sedanen kom standard med 17-tommers legering hjul og alle sesonger dekk. Det var også en midlertidig ekstra dekk i ligger i bagasjerommet. Sedanen kom med Oppvarmede sidespeil, en krom Grill og en krom eksos tips.

Spesialutgaven sedan kom utstyrt med 18-tommers legering hjul og ytelse dekkene. En full-size reservehjul ble inkludert i bagasjerommet. SE hadde oppvarmet nedfellbare sidespeil med blinklys indikatorer. Kom det rocker Kontrollpanel, en krom Grill og en chrome tailpipe.

Interiør alternativer

Den grunnleggende sedanen kom standard med cruise-kontroll, vippe styring, en læret steering hjul med knapper og en Kjørecomputer. Det kom også standard med en AM / FM-radio og CD-spiller. Skinnseter var standard, som var sete signalstyrke og oppvarmet front seter. Sentrallås og windows ble inkludert, samt klimaanlegg.

SE modellen kom med alle ovenfor. Ekstra funksjoner inkludert en dekk press monitor, Temperaturdisplay og kompass. SE inkludert en oppgradert lydsystem med en CD-veksler, 11 premie Infinity-høyttalere og 360 watt utgang.