Nnywellness.com

Hvordan å lytte til podcaster i en bil


Hvordan å lytte til podcaster i en bil

Podcaster er regelmessig utgitt video og lyd avdrag fra ulike enheter på en rekke emner. Podcaster er vanligvis registrert og spres daglig eller ukentlig, og de er enkle å laste ned og lytte til hvor som helst.

Instruksjoner

• Last ned programvare (f.eks. iTunes eller Juice) som gir podcaster og installere det på datamaskinen din. (Se ressurser)

• Bla gjennom tilgjengelige podcast titlene. Du finner mange å velge mellom, på mange forskjellige emner. Søke ved å finne noe som passer dine interesser. Du kan abonnere til de du foretrekker. Et klikk på musen begynner å laste ned den nyeste episoden av podcasten valgt. Bestemme hvor mange archived episoder du vil laste inn en gang. Når du abonnerer, lastes fremtidige avdrag vanligvis automatisk de utgis.

• Koble en iPod, Zune eller andre utvalgte bærbare MP3-spilleren til datamaskinen. Alle typer spilleren skal fungere, men Kontroller at modellen er kompatibelt med programvaren. For eksempel er iPod utformet med iTunes. Last MP3-spilleren med valgte podcastepisoder. Det vil ikke automatisk oppdatere som programvaren, så må du manuelt overføre hvert nye avdrag av podcast til enheten.

• Koble den bærbare enheten til bilens stereoanlegg plugger den inn høyttalerne med en ekstra kabel. Håndholdt MP3-spilleren, kan du bla gjennom de tilgjengelige og podcast-filer til å overføre dem gjennom høyttalerne i bilen.

• Kjøpe en kassettadapter hvis stereoanlegget mangler en ekstra innstillingen. Tilgjengelig på elektroniske butikker, en kassettadapter har en ledning fra det som du kobler til din MP3-spiller. Når inn kassettspiller på bilen din, vil du kunne bla og spille fra enheten.