Nnywellness.com

Hvordan sette opp en Rogers Digital boks


Hvordan sette opp en Rogers Digital boks

En Rogers Digital boks konverterer høy - definisjon fjernsyn (HDTV) signaler, slik at betrakteren til å vise HDTV programmering i mange ulike bildeformater. Boksen lar deg tilgang modus kreves for enkelte high definition TV, uansett foreta eller modell. For første gang du konfigurerer, vil boksen kjøre en HDTV-installasjonsveiviseren som gir deg trinnvise instruksjoner om hvordan du kobler TVen med et kompatibelt format fra Rogers kabel, Inc.

Instruksjoner

Rogers Digital boks installeringsinstruksjoner

• Koble en ende av koaksialkabelen til kabeltilkobling på veggen. Koble den andre enden til "Kabel inn" tilkoblingen på HD-boksen. Koaksialkabelen er vanligvis hvit eller tan farge med gjengede metall slutter som inneholder en entall kabel wire. Stram tilkoblinger ved å slå metallet ender i retning med klokken.

• Koble komponentkabel til "HDTV OUT" tilkoblingen på baksiden av din HD-boksen. Kabelen har tre forskjellige fargede kontaktene på hver ende. Match de fargede kontaktene i farget hullene bak boksen. Koble de fargede kontaktene på den andre enden inn i tilsvarende farget hullene på baksiden av TVen HD på plasseringen merket "VIDEO IN."

• Koble HDMI-kabelen til "HDMI-utgang" hullet på din HD-boksen og den andre enden til "HDMI INPUT" tilkoblingen på HD TV.

• Koble lydkabelen til "Lyd ut" tilkoblingen på HD-boksen og den andre enden inn i "Lyd inn" tilkoblingen på HD TV. Lydkablene har røde og hvite sockets samsvare med røde og hvite hullene som de blir plugget. Vær oppmerksom på at hvis du bruker en HDMI-kabel, denne audiokabelen ikke er nødvendig.

• Koble digitale boksen og TV til en stikkontakt. Kontroller at din digitale boksen er slått av og TVen slås på.

• Trykk samtidig på knappene "Guide" og "Info" på frontpanelet på din digitale boksen. Veiviseren HDTV vises på TV-skjermen. Trykk "A" på digital boks fjernkontrollen skal begynne.

• Velg "A" igjen "Easy Setup" modus. Velg "A" Hvis du har en standard 4:3-TV, eller "B" for en 16:9 widescreen-TV. Trykk på strømknappen på digital for å begynne å se på HD-TV.