Nnywellness.com

Alternativene fabrikken tilbys på en 1997 BMW Z3


BMW introduserte Z3 roadster 1996-modellen året. 1997 modell år tilbudt BMW bilen med en kraftigere motor enn den forrige modellen år, pluss mange funksjoner både på innsiden og utsiden av bilen. Kanskje kjører de fleste appellere til enkelte drivere, Z3 tilbyr utendørs med konvertible toppen ned.

Interiør

Z3 har to passasjerer bøtteseter, innpakket i enten vinyl eller oppgradert av Lær. BMW tilbyr muligheten til oppvarmede seter for kulde kjøring i Z3. Z3 kommer med en femtrinns manuell girkasse som standard, med firetrinns automatgir som et alternativ. Driveren blir å forstå en Lær-innpakket Skift knott og rattet. Både fører og passasjer seter har makt justering. Z3 leveres som standard med en AM/FM/kassett lydanlegg eller en ekstra CD-spiller samt en valgfri Kjørecomputer.

Kroppen

To-seters Z3 roadster går nedover veien på 16-tommers legering hjul eller valgfri 17-tommers hjul. Fører og passasjer trenger ikke å komme ut av bilen for å justere side-visning speil, siden begge justere via strømknapper inne i bilen. Sidespeil kan utstyres med en valgfri oppvarming ansiktstrekk å smelte bort frost i kaldere klima. Metalliske og spesielle fabrikken maling komme som alternativer også.

Sikkerhet og ulykke unngåelse

En viktig del av Z3's ulykke unngåelse systemet består av bremsesystemet, som kommer med ABS bremser på alle fire hjul. Z3 kommer med valgfri traction kontroll, hjelpe bilen opprettholde kontroll under tung manøvrering. Bilen leveres også med tåkelys å hjelpe føreren se bedre i lave-sikt scenarier. I den uheldige hendelsen av en ulykke kommer Z3 med kollisjonsputer foran på både fører og passasjer side.