Nnywellness.com

Hvordan å leie en Nissan


Hvordan å leie en Nissan

Kjent for kvalitet, ytelse og pålitelighet, produserer Nissan konsekvent prisbelønte biler år etter år. For Nissan elskeren som kjører mindre enn 15000 miles i året og som tar omhyggelige vare på bilen hans, en leieavtale vil tillate deg å ha den nyeste og beste modellen hver to til fire år med en mindre månedlig betaling, i motsetning til høyere månedlig betaling for direkte innkjøp av en enkelt bil.

Instruksjoner

• Gå til Nissans regionale tilbyr webside (se referanser).

• Angi postnummeret og deretter på «Finn tilbud.» Det vises et vindu med da med Nissans avtaler (kjøp, leie og cash-back tilbud).

• Fyll ut feltene under "Få en Internett Quote" til høyre på skjermen. Klikk på "Få et tilbud fra en lokal forhandler." Deretter vises en liste over lokale forhandlere.

• Klikk på knappen for giveren du ønsker å bli kontaktet av. Klikk på "Send forespørsel." Et bekreftelsesskjermbilde vises varsler deg om at forhandleren ønsket er varslet og vil snart kontakte deg for å diskutere lease.

Tips og advarsler

  • Det er viktig å forstå at du ikke bygge egenkapital i en bil når du lease; fordelen kommer fra kjøre en ny bil med en lavere betaling mer hyppig.
  • Når leasing enhver bil, er det viktig å forstå leieavtalen, spesielt begrepene om tilstand og kjørelengde på bilen i slutten av leieavtalen. Unnlatelse av å ta vare på bilens utseende og/eller går over avtalt til kilometerstand vil opphever avtalen, således pådra seg straffen kostnader, som kan være svært høy.