Nnywellness.com

Hvordan erstatte pumpen på en 2000 Dodge Caravan


Typen erstatning drivstoffpumpe som en 2000 Dodge Caravan avhenger hovedsakelig motoren. Denne bilen har vanligvis en sekssylindrede, 3,0-liters eller 6-sylindret 3.3-liters motor med en to-hjulet stasjonen overføring. En 2000 Dodge Caravan bruker en høytrykks elektrisk drivstoffpumpe som inngår i én modul. Drivstoff pumpe modulen på denne bilen inneholder også andre komponenter som drivstoff pumpe reservoaret, fuel gauge senderenheten og drivstoff trykkregulator.

Instruksjoner

• Fjern lokket for drivstoff filler røret å avlaste trykket i drivstofftanken. Fjern hetten på drivstoff press porten ligger på drivstoff jernbane. Plasser den ene enden av slangen C-3799-1 i en bensin beholder og koble den andre enden til drivstoff press porten å avlaste trykket i drivstoffsystemet. Fjern slangen fra drivstoff press porten og erstatte hetten for drivstoff press porten. Drain drivstofftanken.

• Koble kabelen til den negative terminalen på batteriet med en socket skiftenøkkel. Støtte drivstofftanken og løsne boltene for drivstofftanken stroppen. Koble drivstoff linjene fra drivstofftanken og koble fra ledningsnett for drivstoff pumpe modulen.

• Senk bensintank og slå tas låseringen klokken med en skiftenøkkel. Fjern tas låseringen og koble drivstoffpumpe fra drivstofftanken.

• Koble til den nye drivstoff pumpe drivstofftanken, og erstatt tas låseringen. Stram tas låseringen til 40 fot-lbs. med en momentnøkkel. Øke drivstofftanken tilbake på plass. Koble ledninger sele og drivstoff linjene for drivstoff pumpe modulen. Boltene på drivstofftanken remmen til 250 inches-lbs. med en momentnøkkel.

• Koble kabelen til den negative terminalen på batteriet med en socket skiftenøkkel, og fyll bensintanken drivstoff. Start motoren og se drivstoff system for lekkasje.