Nnywellness.com

Hvordan overføre musikk fra din iTouch til datamaskinen


Hvordan overføre musikk fra din iTouch til datamaskinen

Overføre musikk fra iTouch til datamaskinen kan gjøres gjennom iTunes. Hvis du har tidligere re-installert av ditt operativsystem, kan filer og iTunes musikkbiblioteket ha blitt slettet. For å få sangene på datamaskinen fra iTouch uten å slette hele biblioteket, må du overføre alle dine kjøpt iTunes-sanger tilbake til datamaskinen som manuelt overføre unpurchased sanger.

Instruksjoner

iTunes-kjøp

Koble USB-ledningen til datamaskinen.
Koble iTouch til datamaskinen med iTouch USB forbindelse ledningen. Åpne iTunes på datamaskinen eller vente på det å laste når den oppdager iTouch. Trykk "Avbryt" i stedet for "slette og Synkroniser-knappen en gang spurt i iTunes.

Angi passord og ID.
Klikk iTunes "Store"-valget øverst på skjermen på menylinjen og deretter "Godkjenn datamaskin." Angi passord og ID brukes for iTunes-programmet.

Vent sanger å overføre fra iTouch.
Klikk på iTunes "Fil"-menyen øverst på skjermen og deretter "Forflytning kjøp fra (iTouch navn) iPod." Klikk "Overføre kjøp"-knappen nederst i pop-up-boksen. Vent som kjøpte sanger overføres.

Ekstra lyd

• Høyreklikk iTouch på Vis-menyen til venstre i iTunes og velg «Aktiver diskbruk». Klikk på "Start"-knappen på datamaskinens hovedskjermen og velg "Min datamaskin". Se etter iTouch under "Enheter med flyttbare lagringsmedier" og dobbeltklikk for å åpne den.

• Åpne mappen oppført som "iTouch_Control." Hvis du ikke finner mappen, velg "Verktøy" fanen og deretter "Mappealternativer". Klikk "Vis" og deretter "Vis skjulte filer og mapper.

• Klikk på mappen "iTouch_Control" og deretter "Musikk"-mappen. Høyreklikk mappen "iTouch_Control" og velg "Properties" og uncheck boksen "Skjult". Gå til "Fil", deretter "Legg til mappe i bibliotek" i iTunes og velge "Musikk" mappen eller valgt sangene du vil importere.