Nnywellness.com

Hvordan lage T-Mobile signalet bedre


Mangelen på et godt signal på en T-Mobile-mobiltelefon kan få deg til å slippe anrop lettere. Om ingen nettverkstjenester har muligheten til å tilby full dekning for sine kunder, kan abonnenter bruke ulike metoder for å forbedre signalene de. Hvis du vet hvordan du bruker en repeater og velge et nettverk for hånd, kan du gjøre T-Mobile signalet bedre.

Instruksjoner

• Slå mobilnettet enheten av og på igjen. Dette fører til telefonen å få signaler i området igjen og registrere på et nettverk på nytt.

• Trykk "meny" og "Innstillinger." Deretter trykk "Nettverk Setup"-alternativet samt "Manuell nettverk valg." Velg T-Mobile fra listen over resultater og trykk "Registrer".

• Koble koaksialkabelen til både antenner og Repetisjonsenheten. Plass en antenne på innsiden av bygningen hvor du skal øke signalet og andre antenne i en utenfor området. Deretter prøve å ringe på mobiltelefonen for å bekrefte at du har sterkere telefon signal. Flytt din antenner til forskjellige steder til du får typen signal du ønsker.