Nnywellness.com

Om flatskjerm TV-montering


Montering en flatskjerm-TV er relativt enkle så lenge du vet hva alternativene og kjøpe riktig størrelse og stil monteringstype for TVen. Det finnes fire hovedtyper av monterer, og hver kommer i forskjellige størrelser for å passe de fleste TV-design.

Betraktninger

De fleste monteringer består av to hoveddeler---delen som er festet til vegg og delen som kobler til baksiden av TVen. Før du kjøper din TV mount, se brukerhåndboken av TV for informasjon om aktuelle monteringer. Du kan også gå av informasjonen på selve pakken mount.I de fleste tilfeller installere du veggen plate først ved å finne en stud å feste den til. Hvis du har en stor montering, må du bruke to.Deretter kobler du den andre delen til baksiden av TVen. De fleste flatskjerm defineres for mount vedlegg, så dette ikke burde være veldig vanskelig.TV bør da være klar til å henge på veggen plate. Les og følg instruksjonene som følger med monteringen, som hver modell har forskjellige trinnene og variasjoner alltid. Unnlatelse av å følge instruksjonene kan føre til skade på TV og selv skader.

Typer

De fire hovedtypene av flatskjerm monterer er flat, tilt, svivel og tak.I en flat mount, TV er festet til veggen plate og vanligvis strekker seg omtrent en tomme fra veggen. En gang installert, flytte det ikke.Tilt mount lar skjermen vippes opp og ned.Dreibar fjellet kan også vippes, men TV er knyttet til en arm som tillater den å bli slått rett eller igjen samt.I en takmontering, platen festes til taket og TV er knyttet til en arm som henger ned. Det kan eller kan ikke kunne vippe eller dreies.

Potensielle

Den største fordelen med flat eller standard fjellet er at TV sitter veldig flatt mot veggen, ofte bare utvide omtrent en tomme. Det kan brukes for alle størrelse flatskjerm-TV, og er mest hensiktsmessig for rommene der skjermen kan ses fra hele visningsområdet. Den største ulempen, selvfølgelig, er at skjermen ikke flytte, så noen sitter på siden eller for nær gulvet ikke kan kunne se skjermen.Tilt fjellet kan du vippe TV. I de fleste Skyv du bare skjermen oppover eller nedover. Det er noen design, som krever imidlertid et verktøy (vanligvis leveres) for å flytte skjermen, som er mye mindre praktisk. Tilt mount kan brukes til nesten alle størrelse flatskjerm-TV og passer for de fleste romstørrelser. Som standard fjellet, kan noen sitter for langt til venstre eller høyre på skjermen ikke kunne se bildet.Dreibar monterer, også kjent som bevegelig monterer, er utmerket for store rom fordi de tillater skjermen for å bli sett fra nesten alle vinkler. Det hovedavdeling beklagelse over denne typen mount er at TV ikke er flat på veggen---armen får den til å stikke ut ganske mye (avstander variere). Men hvis det kan strategisk montert nær et hjørne og slått i riktig retning, kan dette ikke være et betydelig problem. En variant av swivel fjellet kan TV slås opp eller ned i nitti graders vinkel. Dette folk som blir liggende nær eller under, TV å se skjermen.Takfeste er bra for svært store eller uregelmessig formet og er populære i offentlig sammenheng.

Ekspert innsikt

Når du monterer en TV, må du håndtere ulike strømledninger og kabler. Mens du kan la dem hengende i åpne, fleste foretrekker å skjule dem dem. En måte er å kjøpe en ledningen dekselet og male den å matche veggene. Det ulike typer dekker, noen som stikker over kabler, og andre som er faktisk naglet til veggen. En av ulempene med å bruke en ledningen cover er at du enkelt ikke kan legge til eller fjerne tilkoblinger til TV---må du installere og, mest sannsynlig repaint dekselet.Det vanligste alternativet for å skjule kablene er å bore to hull i veggen bak TVEN og en nær gulvet. Du så feed ledningene er gjennom det siste knapphullet kjøre veggen og ved gulvet. Denne måten kablene er helt skjult og du kan legge til eller fjerne dem med letthet. Det hovedavdeling ulempen av dette alternativet er at du får to hull i veggen som vil skje hvis du flytter TV til en annen.

Advarsel

Kjøpe riktig størrelse montere på TVen størrelse. Generelt kan mindre TV brukes med alle typer mounts. Større TV må ha solid monterer på grunn av deres vekt. Sving og tak monterer tilgjengelig for større fjernsyn, men disse vanligvis har to armer og er designet for å være godt forankret i to veggen studs.