Nnywellness.com

Slik aktiverer en låst iPhone


Når du kjøper en iPhone, er telefonen låst til du aktivere den. Du kan aktivere den på den lokale celle leverandør butikken eller aktivere den fra iTunes-programvaren som er installert på datamaskinen. ITunes-programvaren inneholder en veiviser som hjelper veilede deg gjennom aktiveringsprosessen. Når telefonen er aktivert, kan du bruke det til å ringe og surfe på Internett.

Instruksjoner

• Koble iPhone til datamaskinen med USB-kabelen. iTunes automatisk oppdager telefonen og åpner konfigurasjonsvinduet.

• Klikk "Jeg godtar" vinduet tjenesten aktivisering med lisens, og klikk "Neste". Skriv inn din Apple-konto-ID i neste vindu. Hvis du ikke har en ID, velge "Jeg ikke har en ID" og skriv inn all informasjon i tekstboksene. Du trenger denne IDen for Apple App Store når du kjøper og laster programmer til telefonen. Når du har fullført prosessen Apple-ID, klikk "Neste".

• Skriv inn informasjonen i vinduet "Registrer telefonen". Du må angi iPhone serienummer, som er plassert på baksiden av telefonen. Klikk "Neste", klikk "Nei takk" til annonsen windows og klikk "Aktiver" for å aktivere telefonen.

• Klikk "Oppdater" for å oppdatere telefonens programvare. iTunes laster ned den nyeste programvaren for telefonen, så du kan kjøre den nyeste programmer og tilleggsprogrammer på telefonen. Når installasjonen er fullført, starter telefonen på nytt.

• Klikk "Løs ut" å trygg fjerne telefonen fra USB-porten. Når iPhone ikonet fjernes fra iTunes, kan du fjerne telefonen fra USB-porten.