Nnywellness.com

Hvordan endre en dieselfilter i en 2006 Corolla


Hvordan endre en dieselfilter i en 2006 Corolla

Dieselfilter på din Toyota Corolla har en stor jobb å gjøre for en så liten del. Over livet av filteret må tusenvis av gallons av bensin filtreres blokk skitt og rusk å nå motoren. Som den brukes filteret tresko og drivstoff som trengs av motoren stopper opp eller blir begrenset. Dieselfilter på 2006 Corolla er montert i motorrommet mot brannmuren. Du kan erstatte den her hjemme med noen verktøy i 45 minutter eller mindre.

Instruksjoner

• Løsne butangass sakte å løslate alle bygget opp trykket i gasstanken. Ta hetten av.

• Åpne førersiden dør. Finn din sikring panel og ta forsiden av. Innsiden av dekselet skal vise alle sikringer etter navn og plasseringene i klyngen. Identifisere drivstoffpumpe sikringen og fjerne den fra sikring klyngen. Hvis panelet sikringsdekselet ikke listen sikringene på den, se brukerhåndboken. Drivstoffpumpe sikringen skal være oppført under "sikringer."

• Start motoren og la den inaktiv til det boder. Etter det prøver boder, å starte den på nytt. Vent i fem sekunder, og deretter gjøre en ytterligere forsøk på å starte motoren. Når motoren ikke starter, angir dette at du har fullført lettet systemtrykket drivstoff. Slå av tenningen og fjerne nøkkel.

• Høyne panseret og bruke en socket fastnøkkel til å fjerne negative kabelen fra sin post på batteriet. Se etter et minustegn, rett ved siden av kabelen, for å være sikker på at du tar av negative kabel.

• Finn dieselfilter bak motorrommet på førerens side. Det ligner en liten metall time capsule og har en brennstoffledningen koblet til hver side av den.

• Kaste en butikk håndkle til en middels stor firkant. Jam håndkleet ned til motorrommet rett under drivstoffilteret i drivstofftanken. Håndkle vil fange gjenværende drivstoff i begge linjene når din fjerne dem.

• Fjern bolten fra gassledningen nederst på drivstoffilteret, din skiftenøkkel. Plass bolten i lommen. Før du fjerner bolten holder topp brenselet linjen, se på tilkoblingen nøye. To metall brennstoffledningen pakninger må erstattes på nøyaktig samme måte. Du må bruke nye pakninger fordi gamle ikke opprette riktig segl.

• Fjerne bolten holder topp brenselet linjen på plass. Kast gamle metall brennstoffledningen pakninger.

• Løsne bolten på drivstoffilteret i monteringsbraketten. Fjern dieselfilter fra din Corolla.

• Du kan installere nye drivstoffilter på festebraketten like du fjernet det gamle filteret. Stramme bolten på braketten like før det er tettsittende. Ikke stram braketten, da dette kan skade dekselet på drivstoffilter.

• Knytte drivstoff bunnlinjen til filteret og tilbake sin sikring bolt for hånd. Stramme bolten med din pipenøkkel til LUN også. Installere øverste brenselet linjen på filteret like du fjernet det, med to nye metall brennstoffledningen pakninger. Stram drivstoff-topplinjen sikring bolt til LUN.

• Fjerne butikk håndkle under dieselfilter og sett det til side av arbeidsområdet. Sette butangass igjen trygt og installere drivstoffpumpe sikringen i sikring klyngen. Sett sikring rubrikker dekselet tilbake på. Koble og sikre negative kabelen tilbake til sine innlegg på batteriet. Start motoren og se dieselfilter for lekkasje.

Tips og advarsler

  • Starte bilen når du har fullført reparasjon kan ta flere forsøk. Dette er fordi brenselet press har å bygge opp i systemet. Ikke bli bekymret hvis bilen ikke starter umiddelbart, og uansett hva du gjør, ikke pumpe gasspedalen, som dette vil oversvømme motoren.
  • Ikke røyk under endring av drivstoffilter, og må du gjøre arbeidet i et godt ventilert område. Gass røyk er brennbart, og langvarig eksponering for damp kan være farlig for helsen.
  • La drivstoff fuktet håndkle tørke ordentlig før du henter den innendørs.