Nnywellness.com

Hvordan installere en Allison NSBU-bryteren


Hvordan installere en Allison NSBU-bryteren

Allison NSBU-bryteren, eller "Nøytral starter sikkerhetskopiere" bryteren, ligger på førerens side av en Allison transmission. Det er to versjoner av bryteren, med en elektrisk kontakt og med to elektriske kontakter. Begge er installert på samme måte, den eneste forskjellen er antall kontakter for tilkobling. En NSBU-bryteren må erstattes når bryteren blir korrodert. Kjøretøyet kan bare gå frem i revers gears, en service-lyset kan komme eller kjøretøyet kan bli sittende fast i nøytral.

Instruksjoner

• Blokk hjulene av kjøretøyet. Sett på parkeringsbremsen. Sette overføring i nøytral.

• Koble de elektriske kontaktene, en eller to avhengig av din bryteren. Koble kabelen fra skiftet lever på overføring. Bruk en fastnøkkel til å holde spaken i nøytral. Fjern mutteren fra slutten av velgeren akselen og fjerne spaken fra akselen.

• Ta ut boltene som fester bryteren NSBU og ta ut gamle bryteren. Noen smuss og rust av velgeren akselen og installerer nye på samme måte gjengangeren ettall ble installert. Det vil være et metall klipp på nye bryteren som vil hjelpe deg med å plassere bryteren. Sett skruene for å feste den nye svitsjen. Når boltene er strammet, fjerne metall klippet.

• Plass det svarte splash skjoldet hardt mot bryteren. Re-installere skiftet lever, ved hjelp av skiftenøkkelen holde spaken i posisjon når du setter mutteren tilbake på slutten av velgeren akselen.

• Koble de elektriske kontaktene. Fjern DIC kodene hvis noen dukket opp når bryteren gamle ble installert.