Nnywellness.com

Downfiring Subwoofer Tips


Et down firing subwoofer betyr at i stedet for side brann eller foran brann, sub avgir lyden direkte på gulvflaten. Ned avfyring subwoofere brukes populært med surround-lydanlegg for å øke vibrasjoner og rumbles hørt og følte under filmvisning. Faktisk er ned avfyring subs avgjørende for å få maksimal lydkvalitet fra stereoanlegget.

Posisjonering ned avfyring subwoofere

Mest plassert ned avfyring subwoofere på mykere overflater som teppe. Selv om teppet vil absorbere noen av lyden, er det bedre å plassere ned brannen på teppet enn på hard, glatte overflater, ettersom disse vil gjenspeile lyd direkte og føre en boomy lytteopplevelse som kan være ganske ubehagelige. Og siden de lave frekvensene som subwoofere utelukkende er omni-retningsbestemt, det er unødvendig å peke dem direkte på en hard, reflekterende overflate.

Hvis sub er plassert på en hard overflate, ville det være et klokt trekk å plassere små gummiføtter på hvert hjørne til eliminere bevegelse fra vibrasjoner og plassere en liten bit av teppe eller andre myke overflater direkte under den å absorbere noen av lyden. Dette sikrer du ikke bry naboene med rumble film eksplosjoner fra din hjemmekino.

Typer ned avfyring subwoofere

Det finnes bestemte typer subs designet for ned avfyring; Imidlertid kan en vanlig subwoofer få ned sparken ved å plassere ansiktet (subwooferens hull) ned på gulvet. Forskjellen mellom subs spesielt utformet for ned skyting og normal forsiden eller siden skyte subs er ikke alltid minimal, men kan, avhengig av sub.

Subs spesialdesignet ned brann er en mer nøyaktig gjengivelse av low-end frekvenser fordi gulvet absorberer de fleste av de direkte lydtrykk og sender den ytre, men de fleste boliger forbrukere vil ikke kunne høre forskjellen.

Trenger du en ned Firing Subwoofer?

Det er viktig å vurdere effektiviteten av subwooferen som allerede finnes før plassering i nedre brann posisjon eller kjøpe en ny. Spør deg selv disse spørsmålene: er du får nok lavfrekvent lyd når du se filmer og lytte til album? Er sub i hjørnet av rommet, og hvis det er, får du så mye rumble du vil? Ønsker du mer vibrasjoner fra din ubåt hele området? Hvis du svarte ja, ned skyte din eksisterende sub, eller kjøpe og installere en sub som er spesialdesignet ned brann vil oppnå.

En annen viktig komponent til kjøp av en ny ned firing subwoofer er å sikre at du spesifikasjoner på modellen du ønsker å kjøpe fungerer tilstrekkelig med eksisterende forsterkeren. Du ønsker ikke å under - eller over - power din ubåt. Mens du kan komme unna med over slår, er under-strøm aldri en god idé. Konsulter en hjemmekino ekspert på dette problemet, og du burde være fin.