Nnywellness.com

Tilbakestille diagnostiske koder på en Chrysler 300


Tilbakestille diagnostiske koder på en Chrysler 300

De diagnostiske kodene på et Chrysler 300-serien kjøretøy lagres i internminne kraften toget kontrollmodulen (PCM). For å få tilgang og tilbakestille disse kodene, må en bil skanneverktøyet kommunisere med bilens datamaskin. Når en skanneverktøyet er koblet til kjøretøyets diagnosedata port, kan kodene leses, ryddet og tilbakestille. Kodene kan ikke tilbakestilles kobler bilens batteri eller koble noen av de elektriske kontaktene.

Instruksjoner

• Plasser Chryslers overføring i park og slår av motoren. Sett på parkeringsbremsen og slå av tenningsbryteren til "ON" eller "ACC" posisjon. Ikke start motoren.

• Koble en skanneverktøyet datakabelen til Chryslers diagnosedata porten. Denne porten ligger under instrumentbordet på førersiden, rett over pedal området.

• Slå skanneverktøyet og følge den på skjermen instruksjonene for å angi kjøretøyet er bestemt motor og drivlinje informasjon.

• Velg "PCM" skanneverktøyets hovedmenyen. Marker "koder", og velg «Slett alle nåværende og lagrede koder.» Vent skanneverktøyets skjermen for å bekrefte at kodene er fjernet.

• Start motoren og kontroller at tjenesten motoren snart (SES) lys ikke lyser. De diagnostiske kodene er nå tilbakestilt.

Tips og advarsler

  • Bilindustrien skanneverktøyene er små datastyrt enheter som kobles til personbiler for å kommunisere med sine innebygde datamaskiner. De er tilgjengelige fra auto deler butikker og bil verktøyet forhandlere.