Nnywellness.com

Hva slags Splitter trenger jeg hvis jeg strekker en koaksialkabelen for et satellittsignal?


Hva slags Splitter trenger jeg hvis jeg strekker en koaksialkabelen for et satellittsignal?

Satellittsystemer krever spesialisert splittere og gjenger skjøting kontakter. Lav støy stopper, eller LNBs, på forsiden av en parabolantenne, bære en liten strøm. Splittere og andre bli med enheter som ikke er spesielt designet for satellittsystemer mislykkes å passere denne gjeldende, kreves for gjenkjenning av personlige dekoder boksene.

Høy båndbredde Splitters

Disse splitter opererer i midten til høy megahertz området, slik at delikat digital satellittsignalene skjedde uhindret. I tillegg innlemme de fleste slike splittere et kretskort, som er beregnet på vedlikeholde riktige parametere signalene krever skjedde.

Gjengede koaksial snekkere

Disse Gjengede fat kontaktene er utelukkende laget for å utvide en koaksiallinje. De er egnet til å utvide selv satellitt, forutsatt at den totale lengden per koaksial kjørt ikke overstiger 100 fot. Disse enhetene er ideelle når bare én kabel krever utvidelse, i stedet for en bunt av dem.

Innebygde forsterkere

Disse små forsterkerne ligne en splitter, bruker én enkelt eller flere koaksial ben. Disse enhetene er drevet av den lille mengden av spenning levert av lav støy-stopper på parabolen, og er ideell for utvidelse en satellitt koaksial hvis det overstige 100 fot. Disse enhetene krever sjelden en ekstern strømkilde, for eksempel en strømadapter.

Diplexers

Diplexers kan brukes til å utvide satellitt linjer. Diplexers brukes primært å kombinere signaler fra flere kilder, for eksempel en satellitt og antenne feed. Den resulterende feeds deretter kombineres på en enkelt kanal menyen, fra satellitt-dekoder. Disse er effektivt omvendt splitters, og kommer i forsterket og ikke-forsterkeren.