Nnywellness.com

Starte en iPod Nano


Akkurat som alle elektronikk, kan iPod fryse til tider og krever en omstart. Heldigvis, restarte en iPod Nano er en enkel prosess som tar bare noen sekunder. De samme trinnene gjelder alle iPod nano, inkludert de nyeste fjerde generasjons modellene. Før du starter din iPod Nano, kontrollere Hold-bryteren ikke er aktivert. Hvis iPod vises frosne eller ikke svarer, kan dette være kilden til problemet.

Instruksjoner

• Slå Hold-bryteren på, og slå den umiddelbart tilbake til "Off" posisjon. (Hold-bryteren er plassert på bunnen av iPod Nano.)

• Sett iPod Nano på flatt underlag, for eksempel en tabell eller countertop.

• Trykk på meny-knappen, som ligger på toppen av slitasje., med én finger og trykk Select-knappen med en annen finger. Velg-knappen er ikke merket, men det ligger i sentrum av den slitasje.. Det er knappen du velge sanger eller spillelister.

• Holde knappene i cirka åtte sekunder eller til Apple-logoen vises på midten av skjermen. Når logoen vises, bør iPod være oppe og kjører og klar til bruk.

Tips og advarsler

  • Hvis din iPod Nano ikke gjenstarte etter følgende fremgangsmåte, kan du prøve å koble den til datamaskinen med USB-kabelen som følger med iPod. Kontroller at datamaskinen er slått på og er ikke i hvilemodus. Hvis du fortsatt har problemer, kontakt Apple Support på (800) 275-2273. Hvis din iPod er mer enn 90 dager gammel, kan du bli belastet et lite gebyr for støtte samtalen. Gebyret kan variere etter tekniske problemet. Omstart vil ikke påvirke musikken eller spillelistene, selv om Apple advarer at du kan gjøre noen innstillinger, inkludert hvor lenge bakgrunnsbelysningen forblir på eller bokmerker.