Nnywellness.com

iPod 5th generasjon batteri opplæringen


Gjennom årene, Apple iPod har endret seg dramatisk. Da den debuterte i 2001, var mest minne en iPod kunne komme med 5GB, som holdt omtrent 1000 sanger. Nå har den største iPoden 120GB med minne, holder omtrent 30.000 sanger. 5 generering av iPod har presentert flere nye endringer i iPod-funksjoner og ytelse.

iPod batteri historie

I 2003 ble en klassen aksjonen rett Dress arkivert mot Apple hevder at iPod ikke lever til annonserte tall. Ifølge-MP3.com varte 5th generasjon iPod, som ble annonsert som har 14 timers batterilevetid for musikk avspilling, bare 8 timer i studier. Apple derfor begynte å tilby batteriet erstatninger i 2005 for kvalifisering iPods. Med loven passer slo, gikk Apple om å forbedre batterilevetiden på deres kommende iPod linje.

Beste fall bruk

Ifølge-MP3.com har Apple, sammen med andre MP3 spilleren produsenter, et beste tilfelle ideen om hvordan deres spillere burde bli lyttet til. Mindre kodet sanger, lavere avspillingsvolumet og lite til ingen bakgrunnslys bruk alle føre til lengre batterilevetid. iPod bestemte funksjoner som lyd kontrollere og iPod equalizerinnstillingene også avløp batterilevetid.

Minne effekt

Eldre batterier hatt en funksjon kalt minne effekt. Dette var når et batteri ikke var helt utladet før det ble ladet, og batteriet vil huske dette nivået som helt utladet. Heldigvis har nyere iPoder gjort unna med denne batteri-funksjonen. Nyere iPoder har batterier som ikke behøver å utlades helt for å lade. 5th generasjon iPod-modeller har batterier som vil vare rundt 500 komplett oppladinger. Lading av batteri hver dag vil resultere i ca tre år. Gjør batteriet vente mer enn 1 dag å lade gjør at batteriet har en lengre levetid.

Maksimere batterilevetiden

Den første og enkleste, måten å holde en iPod-batteriet så lenge som mulig er å aldri la iPod fullt avløp. I det minste, skal iPod lades fullt en gang hver 3 uker. En annen måte å forlenge akkumulator livet er å la iPod skal spilles av automatisk uten å manuelt endre sanger eller album. La iPod å fortsette gjennom en spilleliste vil holde belastningen tilbake lys fra batteriuttømming. Som for bakgrunnsbelysningen, endre innstillingene til iPod å omdreining ryggen lys fra etter bare 5 eller 10 sekunder. Også sette bakgrunnslys så lavt som mulig holder batteriet ut så raskt.

Når du skal lade

IPod har en indikator for batteri som er sett på alle mulige menyen eller siden av iPod. Når feltet er full, er batteriet fullt oppladet. Som bar når halvfull til en fjerdedel full, kan lading være nødvendig å unngå automatiske ned. Når batterimåleren blir lav nok, endres fargene. Når batterimåleren leser ved full, er måleren grønt. Som batteriet avløp, bli måleren langsomt mer gul. Når iPod er nesten helt på batterilevetid, blir måleren rød.