Nnywellness.com

Hvordan å fjerne tankestreken på 1985 BMW 325


Hvordan å fjerne tankestreken på 1985 BMW 325

Konstant soling på instrumentpanelet i 1985 BMW 325 kan forårsake materialet som utgjør dashbordet å utvide. Denne utvidelsen vil resultere i sprekker og hull i dashbordet. Dette påvirker seriøst stabiliteten på dashbordet. Hvis dette skjer skal du se for å fjerne dash fra bilen til å reparere eller erstatte den.

Instruksjoner

• Angi førersetet av BMW. Finn spaken på nedre venstre side av setet til pop åpne panseret. Dra i spaken. Åpne opp panseret fullt og Finn batteriet. Bruk en fastnøkkel til å løsne bolten klemmen knyttet til den negative terminalen. Løft negative kabelen av terminalen.

• Finn skruer under hanskerommet. Bruk en stjernetrekker til å fjerne monteringsskruene. Trekk forsiktig i hanskerommet fra dashbordet. Fjerne resten av skruene på den nedre delen av dashbordet. Fjerne den nedre delen fra bilen.

• Ta ut festeskruene som holder radioen i dashbordet. Fjern det elektriske ledningsnett bakfra og trekk radioen og dens brakett av dashbordet.

• Fjerne gummi rammen fra rundt instrumentet klyngen. Ta ut de tre skruene som holder klyngen på plass. Skyv klyngen av dashbordet og koble de elektriske kontaktene fra baksiden. Trekk klyngen av dashbordet.

• Fjerne resten av skruer knyttet til den øvre delen av dashbordet. Fjerne hvert stykke øvre dashbordet. Holde festeskruene de elektriske komponentene på et trygt sted, som må du knytte dem når du installerer dashbordet igjen.