Nnywellness.com

Hvordan å lade et oppladbart batteri


Oppladbare batterier blir mer populære enn engangs-bruk batterier kostnadseffektivitet, miljøvennlig og forenkling. Hvis du balansere ut prisen på engangs-bruk batterier, hvor lenge de varer og hvor ofte du må erstatte dem, vil du se at de oppladbare koster mindre i det lange løp, fordi et oppladbart batteri kan vanligvis lades 1000 ganger. Så ikke bare får du mer bruk av batteriet, men du også kutte ned på batteriet avfall i våre fyllplasser. De er så enkelt at du kan lade batteriet og gå.

Instruksjoner

• Sett inn batteriene til laderen loddrett. Du vil se hvilken retning batteriene må gå på innsiden av laderen, rett under der batteriene er plassert. "+" Tegnet er positive tegn som viser hvilke avslutte den positive siden av batteriet må plasseres. Den positive siden av batteriet vises som en liten protrusion kommer ut av batteriet slutten. Den "-" er det negative tegnet som viser retningen negative slutten av batteriet skal være vendt. Den negative siden av batteriet er den flate siden.

• Snu laderen.

• Trekk ut utstikkerne. Du bør kunne bare snu dem ut.

• Koble laderen til stikkontakten til du ser et rødt lys på forsiden av laderen. Rødt lys betyr at batteriene er lading, men ikke belastes helt.

• Sjekk laderen om hver time. Når det røde lyset blir grønt, batteriene er ladet og du kan ta dem ut av laderen.

Tips og advarsler

  • Hver batteriladeren er forskjellige, så se brukerveiledningen hvis noen av trinnene ovenfor er uklart. Det er ladere for flere forskjellige størrelser av oppladbare batterier, sammen med flere forskjellige merker av batterier og typer. Du kan kjøpe oppladbare batterier og ladere på mange utsalgssteder.
  • Vær forsiktig når du arbeider med batterier og elektrisitet. Du kan alvorlig skade deg selv. Hvis batteriene er lekker, kaste dem umiddelbart.