Nnywellness.com

Hvordan erstatte tennplugger i en 1989 Cadillac Fleetwood?


I 1989 Cadillac Fleetwood ble tilbudt med forskjellige motorer, og hver har en annen ildgivning ordre. Når du endrer tennpluggene, ta en om gangen. Hvis du vil ta mer enn én om gangen, merke ledninger for å unngå feil ruting eller kryss-skyting. 250 - 273-, 307 - 350-liters motorer har en ildgivning ordre av 1-8-4-3-6-5-7-2 og distributør roterer mot klokken. 252-liters motoren ildgivning ordre er 1-6-5-4-3-2 distributøren roterer med urviseren. Den 368 - 425-, 472 - og 500-liters V8-motorer har en ildgivning ordre av 1-5-6-3-4-2-7-8, og distributøren roterer med urviseren.

Instruksjoner

• Åpne de nye tennpluggene. Hvis pluggene har en ring, skru ringen på alle tennplugger. Sjekk gapet på de nye pluggene. Gapet informasjonen for motoren ligger i denne koden på panseret på Cadillac eller fan likkledet. Kontroller at motoren er kald før du fjerner tennpluggene.

• Trekk tennpluggen ledningen av en tennplugg bruker tennpluggen wire tang. Fjern tennpluggen bruke tennpluggen socket.

• Tre nye tennpluggen inn i tennplugg hull så langt som mulig for hånd. Stram pluggen med tennpluggen kontakten til det ikke slås lenger. Stram ikke pluggene eller du vil bryte porselen. Trykk tennpluggen ledningen på pluggen til du hører eller føler det på plass.

• Gjenta trinn 2 og 3 for resten av pluggene. Hvis du ikke får til en plugg lett bruke bare socket, knytte filtypen til kontakten. Utvidelsen vil gi deg mer svingradius liten plass.