Nnywellness.com

Bruke et polariserende Filter med en kameralinse


Bruke et polariserende Filter med en kameralinse

Lys reiser i bølger. Når lyset slår et objekt er det endret av objektet. Lyset er absorbert av mørke objekter og reflektert av gjenstander som vann, glass eller steiner. For å eliminere uønskede refleksjoner i speilende utheving, bruke fotografer et filter på deres kameralinser kalt et polariserende filter. Dette filteret vil tillate deg å kontrollere uønskede refleksjoner fra glass eller vann i bildene. Det kan også brukes til å utdype fargen på himmelen eller øke forskjellene mellom en sky og himmelen. Det vil fjerne gjenskinn fra de fleste visninger, men vil ha liten innvirkning på metallgjenstander som reflekterer hovedsakelig ikke-polarisert lys. Følgende er måter å bruke et polariserende filter med din kameralinsen.

Instruksjoner

Skru filteret på foran kameralinsen som filtre. Du vil merke dette filteret er annerledes enn de fleste filtre. Den har en justering rim på forsiden av filteret. Vis motivet gjennom kameraet. I single lens gjenspeile kameraer vil du kunne se endringene i søkeren umiddelbart.

Ta flere eksponeringer justere filteret mellom hver eksponering. Dette vil tillate deg å vise utskrifter eller se skjermbilder å fastslå effekten av filteret.

Merke endringen i himmelen og utseendet på steinene. Prøv å ta bilder gjennom et vindu og bruke filteret for å minimere glass refleksjoner.

Tips og advarsler

  • Bruk filter for scener med mye himmelen eller vann. Observere endringene som du slår filteret.
  • Du kan gjøre mange ting i Photoshop, men fjerne uønskede refleksjoner er vanskelig. Det er definitivt verdt å ha denne billig verktøy i kameraet.
  • Du kan bruke et polariserende film med ikke SLR kamera, men du vil bare kunne se endringer i dine eksponeringer, ikke gjennom søkeren.