Nnywellness.com

Hvordan installere en bil Alarm i en VW Jetta


Installere en grunnleggende alarm i VW Jetta sparer penger på forsikring og forhindrer tyver på jakt etter enkel oppføring. Beskytte VW Jetta krever erfaring med bilen ledninger og samlet elektriske systemer. Alarmer som er mer komplekse kan inkludere ekstern start, bevegelsespåvisning og sidevekslingsfilen på stand alarm moduler. Jetta modeller med elektriske Vinduer har forskjellige ledninger enn de uten.

Instruksjoner

• Fjerne panelet under rattet i Jetta ved å åpne liten panelet til venstre. Fjern skruene, og trekk i panelet ut av bilen. Ta ut kick panelet på venstre førersiden foran døren. Pop panseret og fjerne positiv batterikabelen fra terminalen.

• Montere sirenen i et åpent område av motoren bay. Møte sirenen mot motoren å begrense vann eksponering når du kjører. Koble alarm makt ledningen til positiv batterikabelen og kombinere det med sirene ledninger. Trekke ledninger langs brannmuren og i oppføringen wire bunt foran rattet.

• Plass kontrollmodulen alarm så langt i Jetta's dash som mulig. Jo mer vanskelig modulen er å installere, jo vanskeligere er det for en tyv å finne. Knytte modulen til en tunge wire bunt med zip bånd eller bore i en cross spenne og montere med skruer.

• Installere shock sensor beliggenhet foreslått av produsenten. Sjokk sensorer variere i hvordan de fungerer og hvor de er montert.

• Bore et hull på en synlig plassering på dashbordet til lampen. Bruke dash push outs langs kontrollpanelet fungerer godt. Kjør LED wire tilbake til kontrollmodulen.

• Finne døren lås kontrolleren over sikringsskapet hvis VW Jetta er så utstyrt. Feste i lås strømmodulen og trekke ledninger til kontrollmodulen. Finn starter ledningen under rattet og koble start Deaktiver stafetten.

• Koble strøm, siren, shock sensor, døren lås kontroll og starter wire til kontrollmodulen alarm. Koble positiv batteriet terminal og teste alarmen. Justere følsomheten behov og erstatte molding og trim.

Tips og advarsler

  • Installere et alarmsystem selv sparer penger, men sannsynligvis ugyldig kjøretøy.