Nnywellness.com

Hvordan du Wire høyttalere til en mottaker


Hvordan du Wire høyttalere til en mottaker

Hjem lydsystemer forbedre lyden av TV, filmer og musikk. Enten du velger en enkel to-høyttaler setup eller en mer kompleks surround-lydsystem, høres høyttalerne bare bra hvis de er satt opp riktig. Å vite hvordan du wire høyttalere til en mottaker er første skritt mot å nyte ditt nye hjem Hørlig system.

Instruksjoner

• Mål og kutte lengden på høyttalerledningen du trenger med en måler tape og tråd strippere. Vær oppmerksom på at du må distribuere din kabelen rundt møbler og andre hindringer. Det er bedre å kutte dine wire lenge enn for kort.

• Fjerne begge ender av kabelen med wire strippere, og trekke positive og negative ledningene fra hverandre med fingrene. Positive ledningene er ofte merket med fargen rød eller et "pluss" (+) kvittere. Negative ledningene er vanligvis svart, og er merket med en "minus" (-) tegn. Hvis du er usikker som er der, bare Velg en side være positive eller negative og være konsekvent.

• Sett positive ledningen i positiv terminalene på dine høyttalere og mottakeren. Hver terminal på mottakeren er merket, slik at du vet hvilke høyttaleren kobles til hvilket sett med terminaler. Gjenta med negative ledningene. Hvis din mottaker eller høyttaler ikke godtar bare wire forbindelser må et koblingen, plugg, pin eller krage. Disse koblingene er tilgjengelige på de fleste elektronikk butikker og sikre direkte på din nakne wire bruker en klemme eller en varme støpt krage.

Tips og advarsler

  • Legg en liten bit av tape på hver ledning merking som taler den tilhører og hvilken wire er positiv eller negativ.
  • Aldri tillate positive og negative ledningene å krysse. Krysset ledninger sender en elektrisk kort gjennom stereoanlegget, ødeleggende både høyttalerne og mottakeren.