Nnywellness.com

Hvordan rengjøre bilen bremser


Det er ikke uvanlig å ha rent og justere visse typer biler som har vedlagt bakre trommelbremser. Bremsestøv fra skoene er fanget inne i trommelen og ofte fast mellom friksjon overflaten av sko og indre diameter på trommelen forårsaker sjenerende squeals ved bremsing. Det er ikke en dårlig idé å rengjøre og smøre skivebremser foran (eller bak) fra tid til annen, men sjelden utført mellom pad erstatning prosedyrer.

Instruksjoner

• Løft bilen trygt og sikkert i heisen. Satt på vernebriller. Fjerne den bakre lug vanskelige problemer og hjul med pistolen og en socket.

• Bestemme trommelen programmet på bilen. Noen trommer kommer ut for hånd, noen beholdes med skruer på trommelen ansiktet, noen har liten disponibel ring holderne på én eller flere lug pigger. Fjern eventuelle trommel beholde enheter og fjerne trommelen. Utsette ansiktsmaske før du fortsetter. I noen biler, vil du måtte sjokk trommelen fra sentrum av kjøretøyet av slående overfor trommelen nær ytterkanten. Noen kan ha interiør rygger der de justere bremseskoene (med en liten flathead skrutrekker og en sko brems skje) vil bidra til å få trommelen LIP-pakken fra får fanget friksjon materiale av skoen. Det er også noen trommer som er knyttet til bakre spindelen som krever fjerne støvdekselet, fjerne spindel mutter dekket og cotter pin, fjerne spindel mutter og vaskemaskin og deretter trekke trommel og ytre bærer. I noen sjeldne tilfeller komme trommer rett utenfor hendene.

• Tømme innholdet av bremsestøv i en bakre bremsestøv renset eller deler renere. Behandle med forsiktighet som inneholder asbest partikler. Spray hele utsatt bakbremsen samling med brems ren spray for å eliminere den kake opp bremsestøv dekker komponentene (med et avløp bøtte under helst). Bruke en pneumatisk slag pistol for å blåse overflødig støv og rusk fra bakbremsen forsamlingen. Noen OSHA regler krever at samlingen bakbremsen dekket inneholder asbest forurensninger, men neppe noen reparasjonsfasiliteter har dem eller bruke dem hvis de gjør.

• Rengjør trommen deler renere maskinen å fjerne støv og skitt fra innsiden. Chipping rust åsene fra noen trommer bidrar til å hindre rust rubbing lyder mot backing plate når hjulet er i bevegelse.

• Fjerne den bakre sko eller manipulere dem frem for å bruke et tynt lag med silikon brems smøremiddel på skoen kontakten punkter på hver skoen. Bruke en syre pensel til å spre smøremiddelet hvis du ikke fjerner sko. Hvis du fjerner sko, bruk dø jeksel og reparasjon platen Rengjør kontakten punkter og deretter bruke smøremiddel. Erstatte sko.

• Erstatte trommer på samme måte som du fjernet dem og justere bak sko som nødvendig. Erstatt hjulene og lug vanskelige problemer og dreiemoment det lug vanskelige problemer riktig kjøretøy spesifikasjoner.

Hvordan rengjøre bilen skivebremser

• Satt på vernebriller. Fjern lug vanskelige problemer og hjul fra front eller bakre dekk å rengjøre skivebremser pneumatiske pistol og en socket. Fjerne to caliper bolter eller lysbildet bolter med pistolen eller socket og ratchet. I noen tilfeller, øvre og nedre bolter er forskjellige så avgjøre dette og opprette en relasjon mellom bolten og sin posisjon i tykkelse. Lirke caliper fra med rotoren med en snuse bar eller skrutrekker. Støtte caliper til kabinettet av kjøretøyet med en strikk ledningen ikke tillate det å Dingle fra brems slangen.

• Fjerne bremseklossene. I noen calipers, pads er festet til låsen åpner og lukker seg og kommer av når du lirke det fra rotoren. I andre tilfeller forblir pads intakte med skyvelære ankeret klemmer rotoren. I alle programmer, fjerne pads og igjen, opprette en relasjon mellom puten og plasseringen til caliper og rotoren.

• Fjerne to caliper bro boltene (hvis aktuelt) bruker enten pistolen eller ratchet og en socket. Ta caliper ankeret (hvis aktuelt) til en benk vise og lås den på plass for å arbeide med den. Fjerne tynn metall rangle klipp eller maskinvare, og rengjør dem med en dør jeksel og reparasjon skiven. Rengjøre både øvre og nedre sidene. Rengjøre caliper ankeret hvor rangler klipp eller maskinvare sitte mot ankeret også. Gjør begge to øvre og lavere kontakt poeng og hardware. Påfør et lag med silikon brems smøremiddel til kontakten poenget med ankeret og plasser maskinvare eller rangler klippene på og sikre dem. Plasser en annen strøk av smøremiddel på maskinvare eller skrangle klippet og avsette ankeret. I noen programmer caliper ankeret er faktisk en utvidelse av knoke og kommer ikke. I dette tilfellet ren kontakten poeng med dør vinkelsliperen i samme mote og bruke smøremiddel, men må du gjøre det på bilen i stedet for på benken skruestikke.

• Spray fasaden og interiøret av rotoren med brems ren spray og la luften tørr. Det vil svært raskt. Erstatte caliper anker og bolter og stram. Sett putene i ankeret.

• Bringe caliper pinnene og skyv bolter (om nødvendig) til benken vinkelsliperen med ledning penselen hjul og feilfri av eventuelle overskytende smøremiddel eller korrosjon på lysbildene eller bolter på overflaten av ledning penselen hjulet. Avsette bolter eller lysbilder.

• Hvis nødvendig feste caliper honer til die jeksel og finpusse caliper lysbilde/skruehull. Komprimere caliper stempelet bruker en stor C-klemme og legg over rotoren. Gjelder et belegg av silikon glidemiddel brems skyvelære lysbilder/bolter og sette inn i caliper og stram.

• Erstatt hjulet og lug vanskelige problemer og dreiemoment dem riktig kjøretøy spesifikasjoner. Husk å pumpe bremsepedalen for å gjenopprette det hydrauliske trykket til komprimerte caliper stempler.