Nnywellness.com

Hvordan bruke TV Volumkontroll for eksterne høyttalere


Hvordan bruke TV Volumkontroll for eksterne høyttalere

Kontrollere eksterne høyttalere med volumkontroll TV krever en ekstern forsterker som strømkilde for høyttalerne med TV koblet til forsterkeren på en bestemt måte. Innebygd forsterker på de fleste TVer er bare kraftig nok til å kjøre TV innebygde høyttalere. Med lyd ut-kontaktene på en TV med standard kabler til en forsterker kan volumknappene på TV eller fjernkontrollen for å øke eller redusere lydnivået for eksterne høyttalere.

Instruksjoner

• Sett hvite og røde pluggene på et sett med standard RCA audio-kablene til høyre og venstre Audio OUT-kontaktene på baksiden av TV.

• Koble andre endene av kablene til et gratis sett med Audio IN-kontaktene på baksiden av forsterkeren. Noter som sett av kontaktene som skal brukes for tilkoblingen.

• Lydstyrken på forsterkeren ikke høyere enn halvveis, og deretter bruke kontrollen velgeren for å velge hvilke kontakter koble forsterkeren til TVEN, for eksempel lyd inngang 1.

• Bruk knappene på TV eller TV-fjernkontrollen for å justere volumet på de eksterne høyttalerne.

Tips og advarsler

  • Hvis volumet kontroll på forsterkeren slås til null, de eksterne høyttalerne vil produsere ingen lyd uansett hvor høyt TV-volumet er satt.
  • Koble PC høyttalere direkte til en TV med en Y-adapter som konverterer stereominiplugg høyttalerne til full størrelse lyd RCA-plugger. PC-høyttalere er selvforsynt med strøm, så en ekstra forsterker ikke er nødvendig. Full-size hjemmekinoanlegget kan imidlertid gi bedre lyd når koblet til en TV på grunn av deres større drivere og økt dynamikkområdet.
  • Ikke slå volumkontrollen på forsterkeren høyere enn halvveis å unngå å skade de eksterne høyttalerne. TV-signalet til øke volumet til eksterne høyttalere øker til økningen i forsterker volum, så vær forsiktig når du arbeider med stereohøyttalere på denne måten.