Nnywellness.com

Hvordan lage iPod programmer


Apple har gått ut av deres måte å gjøre utvikling programvare for sine populære iPod Touch og iPhone-operativsystemet mulig for alle. Alt du trenger er en god idé og en grunnleggende kunnskap om programmering. Med over en milliard programmer lastet ned fra iTunes App Forretning fra slutten av 2009, kan lage din egen iPod-programmet også være en fin måte å tjene penger. For at riktig gjøre og slipper en iPod Touch eller iPhone program noen trinn du må følge.

Instruksjoner

• Registrer deg for iPhone-utviklerprogrammet. Medlemskap i dette programmet er obligatorisk for alle som ønsker å utvikle iPod Touch og iPhone-programmer. Engangs kostnaden til å delta er $99.

• Last ned iPhone SDK (Software Development Kit), som er basert på Apples XCode programvarepakke utvikling. Dette programmet etterligner iPod Touch/iPhone-operativsystemet på datamaskinen.

• Skrive programmets datakode benytter iPhone SDK. Bruker dette verktøyet vil du kunne skrive datamaskinkoden for programmet, i tillegg til å teste det ut å sikre at det fungerer på måten du ønsker. Hvis du er ukjent med datamaskin programmeringsspråk er det mange online opplæring og bøker du kan kjøpe for å få fart.

• Overføre programmet til en iPhone eller iPod Touch. Dette vil tillate deg å sikre at det fungerer på en faktisk enhet. Du kan se nøyaktig hvordan det vil fungere for brukernes hvem dataoverføre programmet.

• Sende programmet. Når du har perfeksjonert programmet koden og er testet for å se at den fungerer riktig, send det til Apple via iPhone-utviklerprogrammet. Spesialister på Apple vil gjennomgå det for kvalitet, og hvis gitt et pass, vil det være tilgjengelig for nedlasting via iTunes App Store.