Nnywellness.com

Hvordan vet jeg om min overføring er brutt?


Problemene som oppstår med overføring i kjøretøy kan være dyrt og tidkrevende og upraktisk. Overføring i bilen styrer hvordan bilen beveger seg og Skift gjennom sin tannhjul. Hvis din overføring er problemer, vil du kunne fortelle når du kjører bilen og merke drift.

Væske

Sjekk girolje. Girolje bør være en rosa-rød farge og gjennomsiktig. Hvis girolje er brun eller svart, melkeaktig eller synes å være ellers forurenset, må du erstatte det umiddelbart og finne årsaken til forurensning. Girolje jobber som smøremiddel og kjølevæsken din overføring; så hvis det er et problem med væske, kan det forårsake din overføring til overoppheting og helt slutter å fungere.

Overoppheting

De fleste nyere biler og lastebiler har en sensor som vil utløse et av maskinen eller tjenesten overføring lys å komme videre i oversikten hvis overføringen opplever problemer, hovedsakelig overoppheting. En overopphetet overføring kan lide langvarig permanent skade, så det er viktig å slutte å kjøre bilen og få den reparert så snart du oppdager dette lyset kommer på.

Hardt skiftende

Overføring skiftende bør ikke være vesentlig merkbar. Hvis overføring rykk når det flyttes, gjør clunking lyder eller nekter å skifte og forårsaker motoren RPM øke godt over deres vanlige nivå, må ta bilen overføring reparasjon spesialist å diagnostisere problemet med girkasse.

Ikke flytte

I verste fall, din overføring vil miste ett eller flere tannhjul og kjøretøyet kan ikke flytte eller sitter fast i en enkelt utstyr. Hvis kjøretøyet ikke vil flytte eller bare reiser i motsatt eller første utstyr, kan du være sikker på at det er et problem med girkasse.