Nnywellness.com

Spesifikasjoner for en Sanyo Xacti VPC-TH1R


Spesifikasjoner for en Sanyo Xacti VPC-TH1R

VPC-TH1R er et HD-videokamera produsert av Sanyo. VPC-TH1R er del av Sanyo forbruker-nivå Xacti linje av kameraer. Sanyo markeder VPC-TH1R mot budsjettbevisste kunden ser for en lett og stilig kameraet det er enkel å bruke. Sammen med skyting video, tar VPC-TH1R opp til 2-megapixel bilder.

Dimensjoner, akkumulator og hukommelse

VPC-TH1R ligger i en rød kabinett. Kameraet måler 2.1 inches bredt, 2.2 tommene lang og 4.1 inches dyp. Den veier 0.49 lb batteriet og 0.59 pund med sitt batteri vedlagt. Sanyo selger VPC-TH1R sammen med et 1900-mAh DB-L50 oppladbart lithium-ion batteri som leverer kameraet med nok å ta opptil 200 minutter med kontinuerlig video eller å spille 570 minutter med video fra minnet. VPC-TH1R har bare 43 MB innebygd lagringsplass, stoler i stedet på Secure Digital-minnekort lagre sine bilder og video. Kameraet er kompatibelt med både standard Secure Digital og sikre Digital høy behandlingskapasitet kort med kapasitet på opptil 32 GB.

Kameraet Element og objektiv

Sanyo VPC-TH1R er bygget rundt en 1/6-tommers CMOS-sensor. Kameraet har en 30 x optisk zoomobjektiv med Galvanometer metoden struktur og autofokus. Linsen består av syv holdene og 10 elementer og inkluderer en integrert Nøytralfilter. Kameraet har en blenderåpning mellom 1,8 og 4.3 og en brennvidde som spenner mellom 2,5 millimeter og 75 millimeter. I tillegg til sin 30 x optisk zoom har VPC-TH1R en 50 x digital bratt stigning mens i opptaksmodus og en 25 x digital bratt stigning mens i avspillingsmodus.

Video- og fotokvalitet

VPC-TH1R postene video til MPEG-4 eller H.264 filen standarder i tre mulige løsninger, opp til en maksimal oppløsning på 1280-av-720 pixels for 30 rammens per andre. Videoen er sammenkoblet med 16-biters, 48 kHZ stereo lyd lagret i AAC hørlig arkiv formatter. VPC-TH1R lagrer bilder i JPEG-filformatet for en maksimal oppløsning på 1600-av-1200 piksler og et minimum oppløsning på 640 ganger 480 piksler. Integrert digital bildestabilisator er tilgjengelig i både video og bilde modus. Kameraet har også Sanyo ansikt forfølgelse teknologien, som gjenkjenner og optimaliserer fokus på til 12 ansikter når skyting videoer og bilder.

Tilleggsinformasjon

Xacti VPC-TH1R har en widescreen 3-tommers polysilicon TFT fargen LCD skjermen med syv lysstyrke forhåndsinnstillinger. Skjermen kan rotere opp til 285 grader. Kameraet har både en HDMI video produksjon og en høyhastighets USB 2.0-utgang for tilkobling til en datamaskin eller annen enhet. Kameraet har en innebygd stereo mikrofon, en enkelt innebygd monohøyttaler også og leveres med ett års garanti.