Nnywellness.com

Hvordan kan jeg trygt lade en AA Alkalisk Akkumulator?


Hvordan kan jeg trygt lade en AA Alkalisk Akkumulator?

En av de største debattene i batteribruk kan være alkalisk versus nikkel kadmium eller metall hydrid batterier. Alkaliske batterier er kjent for høy ytelse, mens andre er lett oppladbare. Er det mulig å lade alkaliske batterier. Noen produsenter som Rayovac har designet oppladbare alkalines selv om de ikke kan bli belastet så ofte som de andre, og de fortsatt mister sine kostnader over tid. Nøyaktig utstyret du bruker er også svært viktig.

Instruksjoner

• Sett inn batteriene i en lader spesielt utformet for alkaliske batterier, ikke nikkel kadmium eller nikkel-hydrid. En lader vanligvis har plass til opptil åtte AA-batterier; Kontroller at positiv negative terminalene på laderen og batterier koble.

• Koble laderen til en standard stikkontakt. Hvis batteriene er riktig installert, vil lysene på laderen komme for kamrene med batterier i dem og forblir på.

• Observere laderen så ofte som mulig batterier tillegget. Lysene vil forbli på så lenge batterier tillegget og vil gå ut når de er belastet.

• Koble fra laderen og fjerne batteriene når lysene går ut. Batteriene i overdrevent lang vil føre til overlading og kan redusere batterilevetiden.

Tips og advarsler

  • Bruk en lader fra samme produsent som selve batteriene hvis mulig.