Nnywellness.com

Hvordan lage en tre-vei konferansen ringe


Kjører en virksomhet, arbeide hjemmefra eller i ditt personlige liv, kan det oppstå behov for å lage en tre-vei konferansen ringe, en samtale som individer som bor eller arbeider fra tre separate fysiske plasseringer må snakke med hverandre samtidig over telefonen. Du har tre hovedalternativer for hvordan å lage en tre-vei konferansen ringe.

Instruksjoner

To telefonlinjer

• Finn en telefon produkt som har tre-veis ringer som en funksjon i utstyr. Telefonen skal ha muligheten til å koble med to separate telefonlinjer, med to porter til telefonen kan godta en kabel. Hvis det er en trådløs telefon, ha dock to telefon linje porter.

• Kontroller at du har tilgang til to telefonlinjer i plasseringen som du vil gjøre tre-vei konferansen ringe. Du vil vanligvis kreve en telefon service-konto med to separate telefonnumre for at dette skal fungere.

• Koble begge telefonlinjer til telefonen, og sørg for at du kan få en summetone på hver av dem. Vanligvis har en tre-vei møter telefonen knapper til "linje 1" og "linje 2." Trykk hver knapp og sikre det er summetone.

• Skyv linje 1 og slå telefonnummeret til den første parten som må være på din tre-vei konferansen ringe. Når du har opprettet kontakt, plassere personen på vent ved å trykke på hold-knappen på telefonen.

• Trykk på knappen for linje 2, og ringe den andre parten som må være på at konferansesamtalen. Når du har opprettet kontakt, bør du trykker på knappen for tre-veis ringer på telefonen og dette burde bringe begge parter fra linje 1 og linje 2 inn i samtalen. Du må ta den på linje 1 av venting for å tillate at personen på samtalen.

Skype

• Registrer deg for en Skype-konto hvis du ikke allerede har en (se ressursene nedenfor). Den første registreringen er gratis. Du må laste ned og installere Skype-programvaren for å ringe via Skype, men dette er også gratis. Sørg for å gjøre dette før du fortsetter Hvis programvaren ikke allerede er på datamaskinen.

• Kjøp telefon minutter hvis du ikke allerede har dem presenterer på Skype-kontoen din. Dette innebærer å betale et engangsbeløp for 100 minutter av ringe tid for å ringe telefonlinjer fra Skype-kontoen din, og prisen er generelt svært rimelig. Hvis du allerede har telefon minutter på Skype-kontoen din, går du til neste trinn.

• Koble en datamaskin mikrofon til datamaskinen, i tillegg til et sett med hodetelefoner. Teknisk du trenger ikke hodetelefoner å ringe på Skype, men hvis du prøver å bruke datamaskinens høyttalere som lyd, folk du snakker med skal høre et ekko av alt som sies (fordi din lydutgang vil bli plukket opp av mikrofonen datamaskinen).

• Logge på Skype-kontoen din gjennom den installerte programvaren. Legg til informasjon for personer som du må ringe fra menyen. Enkeltpersoner må allerede finnes i Kontakter-menyen for å starte konferansesamtalen.

• Gå til samtaler og velg alternativet rett "Starte en telefonkonferanse." I menyen som dukker opp, legger de to kontaktene med hvem du vil snakke, og klikk på "Start"-knappen. Datamaskinen skal deretter ringe de andre deltakerne i konferansen samtalen og du kan begynne diskusjonen.

Tips og advarsler

  • Instruksjonene kan variere etter modell av telefonen å starte en tre-vei konferansen ringe. Sjekk alltid bruksanvisningen for klareste instruksjonene gjelder for telefonen. Telefonselskapet tjenesten kan ha tre-veis calling idet en frivillig ansiktstrekk å legge til en enkel telefon linje-konto hvis du ikke ønsker å ha en andre telefonlinje. Dette alternativet krever at du ringe et bestemt antall for å begynne samtalen som behovet oppstår og deretter ordne samtalen gjennom telefonen systemet. Sjekk med telefonleverandøren for detaljer.