Nnywellness.com

Hvordan overfører jeg en bil tittel i Douglas County i Kansas?


Hvordan overfører jeg en bil tittel i Douglas County i Kansas?

Overfører tittelen umiddelbart etter kjøp av en ny eller brukt bil kreves av alle stater. Ifølge Douglas County Office Kasserer, må du registrere et kjøretøy i Kansas innen 30 dager etter kjøpet hvis du er allerede en Kansas bosatt eller du må søke om en Kansas tittel og registrering innen 90 dager etter å etablere bosted i Kansas. Å ha en gjeldende registrering unngår problemer bør du stoppes for mindre trafikk brudd.

Instruksjoner

• Gå til Douglas County kontoret til Kasserer hovedkontoret eller noen av satelittkontorer oppført på koblingen i ressurser-delen.

• Ta med deg en riktig signert produsentens uttalelse av opprinnelse eller gyldig tittel for bilen, bevis for forsikring for bilen, bill of salg hvis det ikke er skrevet på tittel eller en faktura fra dealern den gjeldende kilometerteller lesing av kjøretøyet og en gyldig adresse for lienholder hvis det er en lien. Hvis tittelen overføres fra en annen stat, må du også kvittering VIN inspeksjon, også kalt et skjema MVE-1, og legitimasjon. For å få en inspeksjon bekreftelse, har du en VIN inspeksjon utført av Kansas Highway Patrol. Kontakt med VIN inspeksjon kontoret på 785-842-4759 eller koblingen i ressurser-delen.

• Betale for tittelen overføringen og eiendomsskatt med kontanter, sjekk, postanvisning, debetkort eller kredittkort. Gjør en sjekk eller postanvisning betales til Douglas County Kasserer. En 3.19% serviceavgift belastes for bruk av en bank eller kredittkort. Tittelen vil bli sendt til deg i fire til seks uker med mindre det er en lien. I så fall vil tittelen bli beholdt av staten til lien oppfylles.

Tips og advarsler

  • Hvis tittelen leser "og" eller skiller ikke mellom navn, begge eiere må være tilstede for å fullføre overføringen.