Nnywellness.com

Hvordan diagnostisere problemer med TV-skjermen


Hvordan diagnostisere problemer med TV-skjermen

Hvis TVEN ikke viser riktig, kan det være mange problemer som kan eksistere. Det kan være en veldig enkel problem å løse, eller det kan være mer komplisert og krever profesjonell service. Bruk følgende fremgangsmåte for å diagnostisere problemet og begrense problemet.

Instruksjoner

• Slå på TVEN. Hvis det ikke slås på i det hele tatt, kontroller strømledningen og sikre at det er koblet helt. Også sjekke stikkontakten for å sikre at uttaket fungerer. Prøv en annen stikkontakt for å se om det vil fungere. Hvis du vet stikkontakt verk og TV fremdeles ikke slås på, kan så du ha en defekt strømforsyning.

• Koble en ekstern enhet, for eksempel en DVD-spiller, kabel-boksen eller en spillkonsoll. Kontroller at du er på på riktige videosignaler. Hvis det ikke viser, sjekk video tilkoblinger. Hvis mulig, prøv en annen videotilkobling. For eksempel hvis du koble DVD-spilleren via HDMI og den arbeider ikke, prøve å bruke en gul, hvit og rød komposittkabel. Du kan ha en feil videoinngang. Sjekk også enhetene på andre TVer å sikre at de er i stand.

• Sjekk pære. Hvis TVEN slår på men ingenting vises, og du bruker en LCD projeksjon eller DLP TV pære kunne ha gått og må erstattes. Ser du i håndboken for å finne ut hvor pære ligger. Du skal kunne bestille en erstatning pære og installere det selv.

• Kontroller skjerminnstillingene. Hvis fargene av eller bildet er uskarpt, kan du justere dem til de riktige innstillingene i TV video menyen. Det bør være forhåndsinnstillinger som gir deg det beste bildet for sport, nyheter, filmer, etc., eller du kan justere dem selv for det beste bildet.