Nnywellness.com

Hvordan lage en App for


Hvordan lage en App for

ITunes AppStore er moden med historier om helg programmerere gjør betydelige avkastning på sine investeringer. Med litt hardt arbeid, en beskjeden investeringer i utstyr og en kreativ begrep kanne du også delta som sett med geek guder! Deretter når alle vennene dine er imponert over det nye funnet kontantstrøm og spør hvordan du gjorde det, kan du bare smile og si, "Det er en app for!" ITunes AppStore har gitt et system og markedet som nå tillater bare om noen med et dataprogram eller spillet ideen til å lage, markedsføre og distribuere produktet. Butikken er full av ivrige forbrukere som kan rettferdiggjøre 0,99 cent kjøp for den nyeste underholdning trenden eller $3,00 for perfekt oppgave liste arrangøren med multi-touch zoomkontrollen. Og det er dette bygget i kundebase som kan sikre at selv beskjeden suksess for programmet er oversatt til tusenvis av dollar på bankkontoen din. Så hvordan kan du bryte inn i denne veritabel skattekiste? Enkelt: Starter med en idé. Deretter gå gjennom disse stegene.

Instruksjoner

• Det første trinnet er å komme opp med en idé til et program som får deg opphisset. Noen widget eller gidget som ville gjøre livet ditt så mye lettere eller noe så underholdende som du, ville selv gjerne gaffel over en dollar å leke med den. Skrive, lage en kladd, forme den, uansett hva du trenger å gjøre for å visualisere og beskrive hva det er at du vil opprette.

• Det andre trinnet er å lære om Objective-C programmering og Cocoa Touch, som er programmering språket og rammeverk for utvikling, henholdsvis. Jeg anbefaler leter på iTune University Stanford og UC Davis' utmerket video kurs (gratis også!) Etter fordøyer disse kan du plukke opp en bok eller to fra Amazon eller ditt lokale bibliotek.

• Trinn tre innebærer den mest smertefulle delen, økonomisk. Å faktisk skrive programvaren trenger du en Intel-basert Macintosh-maskin og en utvikler id. Datamaskinen kan koste alt fra $300 til $2500 +. Se lokale rubrikkannonser, Ebay eller andre nettsteder for de beste tilbudene. Utviklers lisens er $99 og med det, du er av til løpene.

• Nest til det siste trinnet er å produsere selve produktet. Mellom video kurs, bøker og utvikleren fora og dokumentasjon har du alle verktøyene du trenger for standard prosjekter. Med litt exploring, bør du også kunne komme opp med en eller to triks alle dine egne. Ta deg tid utvikler nye ideer, tilnærminger og implementeringer; en godt designet, enkelt program vil utkonkurrere de raskt moste sammen en i det lange løp.

• Til slutt, vil du sende programmet for Apple å vurdere før dem slik at det i markedet. Det vil trolig være ett eller to rettelser og Send på nytt. Men vær tålmodig, du er nær å motta velfortjent belønning! Når programmet er på nettstedet, bare la verden få vite om det via e-post, Twitter, Facebook, banket på dører, alle de ovennevnte. Så være klar for utmerkelser og paychecks å begynne å rulle. Akkurat i tide å støtte ideen din neste stor app...