Nnywellness.com

Hvordan bygge en Mud Bogger lastebil


Hvordan bygge en Mud Bogger lastebil

Noen mennesker liker å gå "fire wheeling." Det er når du tar en lastebil og kjøre den off-road. Gjørme bogging utvidet på det. I dette av-roading avlegger, drivere ta sine off-road kjøretøy og utstyr dem i dyp møkk og gjørme. Legge til alle nødvendige deler og tilbehør til gjørme myra, må du ta bilen til en lisensiert mekaniker å få deler og tilbehør lagt riktig.

Instruksjoner

• Installere en heis kit på lastebilen. Lastebilen vil sitte høyere opp fra bakken enn det gjorde naturlig, gir det flere hvitevarer så det ikke overbelastes ned som rask.

• Knytte nye dekk, fortrinnsvis de som har store slitebanen. Når kjører gjennom store deler av gjørme, vil så mye trekkraft som mulig.

• Justere eksos. Legge til en vehicular snorkel til eksos slik at eksos røyk vil bli skutt ut toppen av bilen i stedet for på bunnen av lastebilen. Dette sikrer at lastebilens eksos vil kunne puste mens dypt i gjørme.

• Legge til en ny, high-powered motor. En high-powered motor vil gi din gjørme bogging lastebil mer makt å kjøre gjennom dyp gjørme og møkk.