Nnywellness.com

Hvordan legge til ESN til MetroPCS


Hvordan legge til ESN til MetroPCS

Ikke alle telefoner brukes på MetroPCS nettverk kom fra MetroPCS forhandlere. Mange telefoner kan bringes på nettverket enten ved bruk av en blinkende programvare eller hvis telefonen ble mottatt direkte fra produsenten. Uansett hva dine behov, MetroPCS har valgmulighetene å bringe en ny telefon nettverket lettere. Alt som trengs er å ha telefonen i din besittelse før du ber om det legges til nettverket.

Instruksjoner

• Besøk enhver MetroPCS butikk med telefonen. Be om telefonen flashed nettverket. Det tar opptil to timer for telefonen bli helt lagt til og klar for aktivering. Det er en kostnad for denne tjenesten.

• Ta noen nylig mottatt produsenten erstatning eller kjøpte telefonen til en MetroPCS firma. Spør forhandler eller manager til å sende ESN til MetroPCS legges til nettverket. Denne ville sammenlegge en ikke-leverandør merkede telefon legges til nettverket.

• Ring kundeservice eller besøk noen MetroPCS butikk med en ikke-aktive MetroPCS telefon og forespørsel om å ha det aktivert på nettverket. Telefonen kan legges til en eksisterende konto eller en ny konto kan startes.

Tips og advarsler

  • Produsenten erstatning telefonen er en som kommer direkte fra fabrikken og ikke ble anskaffet fra en butikk. Den har ikke blitt konfigurert for trådløse nettverk.