Nnywellness.com

Hvor å slukke lyset i en Jeep etter dørene er fjernet


En Jeep bruker høflighet lights som er aktivert av relé. Når dørene er lukket, den elektriske kretsen er ødelagt av døren presser mot en pin på dørkarmen og lysene går ut. Når døren åpnes, flyttes den PIN-koden til lukke kretsen slik at lysene til å gå på. Dessverre, når du fjerner døren, mekanismen som lysene går ut nå fjernes også. Har du noen alternativer for å slå lyset av når dørene på en Jeep er fjernet.

Instruksjoner

• Koble fra batteriet negative kabelen. Hvis du skal arbeide på bilen din, kan du koble fra batteriet. Selvfølgelig dette ikke vil hjelpe deg hvis du trenger å kjøre den, men det vil slå ut lysene. Løsne kabelklemmen på kabelen til negative batteriet terminal og skyv kabelen av terminalen.

• Lim pinnen i døren stenger. Pin, vanligvis plassert på baksiden av dørkarmen nær bilbelte fjellet, kan være permanent limt, med epoxy eller super lim, slik at kretsen er permanent brutt. Lysene vil gå av og bo utenfor, men det er ikke lett å reversere denne fremgangsmåten hvis du vil lysene til å komme igjen.

• Fjerne sikring for indre lys. Dette vil slå av alt innvendig lys. Åpne sikringsskapet under rattet og fjern sikringen for indre lys bruker diagrammet på undersiden av sikringsdekselet for å finne riktig sikringen. Bruk puller sikringen i sikringsskapet for å fjerne sikring. Denne metoden er reversibel og er den enkleste å kjøre.