Nnywellness.com

BlackBerry Tips & tips


BlackBerry Tips & tips

Eie en BlackBerry vil ikke gjøre personlige eller forretningsmessige livet kjapt organisert, men det er et godt skritt. Ved å følge noen enkle tips og triks med din BlackBerry, kan du organisere filene dine og din BlackBerry. Dette vil gjøre det enkelt å finne viktige filer, og redigere dem ved hjelp av BlackBerry, begrense tiden du bruker bla gjennom alle ikoner.

Organisere skjermen

Er det mulig å organisere skjermen på din BlackBerry å ha de mest brukte programmene sammen. Du må flytte programmer på skjermen for å gjøre dette. Det kan gjøres ganske enkelt ved å trykke på "ALT"-tasten mens du klikker på et program. På dette punktet vil du bli presentert med et menyalternativ som gjør det mulig å flytte programmet. Det eneste negative med dette er at du må flytte hvert program individuelt.

Klippe og lime

Det er veldig lett å velge store deler av teksten og lime dem inn et annet sted i et dokument med din BlackBerry. For å merke teksten, må du trykke på "ALT" knappen, som er rett under bokstaven "A", og deretter rotere styrekulen avhengig av Blackberry modell du har til all tekst du ønsker å kutte er valgt. Neste, mens du holder på "ALT"-knappen nede, trykk på knappen på styrekulen på BlackBerry. Dette vil kutte teksten. Til slutt vil lime inn teksten, trykk på styrekulen igjen sammen med SKIFT-knappen.

Ordne mapper

Du er ikke begrenset til mappene som følger med din BlackBerry; Du kan opprette din egen i bare tre trinn og deretter redigere dem som du ønsker. Starte av klikker på alternativet på BlackBerry, og velg deretter legge til en mappe. BlackBerry vil spørre deg å nevne mappen. Derfra vil du bli presentert en mulighet til å velge en mappe farge. Hvis du velger når du oppretter mappen som du ønsker å endre navnet eller endre fargen, alt du trenger å gjøre er Rull over det, trykk på menyknappen og velge redigere mappen. Etter oppretting av mapper, kan du plassere programmene for å redusere rotet på skjermen.