Nnywellness.com

Parkobling Motorola H350


H350 er en mobiltelefon Bluetooth hodesett produsert av Motorola. Enheten passer over øret, lar deg svaret og slutten og har et oppladbart batteri som varer opptil 8 timer når fulladet. Prosessen for å koble din Motorola H350 Bluetooth hodesett til din mobiltelefon kalles sammenkobling. Når Bluetooth-enheten og mobiltelefon er sammenkoblet riktig betyr at begge enhetene kommuniserer med hverandre, og kan sende og/eller motta data signaler til og fra hver enhet.

Instruksjoner

• Trykk og hold svart, ring-knappen på forsiden av Bluetooth-enheten i ca seks sekunder, eller til det blå lyset begynner å blinke. Dette indikerer at enheten er satt til "tilkoblingsmodus."

• Slå på telefonen og gå til Innstillinger-menyen på telefonen. Åpne Bluetooth-menyen, og angi vinduet for Bluetooth-innstillinger.

• Aktiver Bluetooth sammenkobling i innstillingsmenyen. Telefonen vil begynne å søke etter Bluetooth-enheten. Når telefonen kobler med Motorola Bluetooth, vil telefonen be deg angi en firesifret PIN. Dette nummeret burde vært inkludert H350s dokumentasjon.

• Skriv inn riktig PIN og trykk på OK-knappen på telefonen for å fullføre sammenkoblingen prosessen.