Nnywellness.com

Hvordan vet om iPhone's GPS er skadet


Hvordan vet om iPhone's GPS er skadet

Mange programmer bruke funksjonen GPS i iPhone, så det er viktig at det fungere. Du kan bruke Maps-programmet til å teste om GPS er i god stand. Bruke Maps-programmet for å finne posisjonen din, slik at du kan sammenligne hva programmet finner til din faktiske posisjon. Noen ganger kan du angi et sted der telefonen har problemer med å få et signal. Du kan utføre testen når du har et klart signal.

Instruksjoner

• Sjekk barer mobilnettet signalet. Hvis de er høy, GPS-satellitter er sannsynlig kunne gi et sterkt signal. Hvis ikke, telefonen kan ha problemer med å finne data om din posisjon, selv om maskinvaren kan fungere fint. Prøv å flytte til et høyere sted uten mange bygninger hvis du ikke får et signal.

• Tapp Maps-programmet for å åpne den. Trykk på "Søk"-modusknappen på bunnen av skjermen.

• Trykk på "Finn min nåværende posisjon", som ser ut som en sirkel, i nedre venstre hjørne av skjermen. En pulserende blå prikk vises på kartet, som angir den nøyaktige plasseringen.

• Sammenligne plasseringen av den blå prikken på kartet hvor du befinner deg. Gi den et minutt eller to å finne din nøyaktige plassering. Det kan vanligvis få et grovt overslag de første sekundene, men det fortsetter å forbedre plasseringen med de neste par oppdateres. Hvis steder sammenfallende, arbeider GPS. Hvis ikke, kan du prøve et annet sted, eller du må kanskje kontakte en Apple-spesialist.