Nnywellness.com

Hvordan endre ringetoner for min Motorola H500


Motorola H500 er en Bluetooth-headset som lar brukerne å foreta og motta hands-free telefonsamtaler. Når du mottar et anrop, spilles en ringetone fra telefonen som H500 koblet til gjennom headsettet er høyttaler. Ringetonen som høres på hodetelefonen er avhengig av telefonens ringetone; Derfor, hvis du vil endre ringetonen hørt gjennom headsettet er høyttaler, må du endre ringetone på telefonen selv.

Instruksjoner

• Slå på telefonen og klikk på "Innstillinger" alternativet til enhetens innstillinger. Vær oppmerksom på at det nøyaktige navnet på dette alternativet kan variere fra telefon til telefon. Som eksempler, iPhone og Android-brukere kan klikke på "Innstillinger"-ikonet på skjermen "Hjem", men BlackBerry-brukere klikker alternativet "Media".

• Klikk "Sound" å oppdra enhetens lydinnstillinger. Igjen, det nøyaktige navnet på dette alternativet kan variere fra enhet til enhet. Fortsetter eksemplene, iPhone-brukere kan klikke alternativet "Lyder", Android-brukere kan klikke alternativet "Lyd og Vis" og BlackBerry-brukere kan klikke på "Ringetoner" alternativet.

• Velger du ringetonen du ønsker å bli hørt gjennom Bluetooth-enheten. Igjen, kan dette variere avhengig av hvilken du bruker. Endt opp eksemplene, iPhone-brukere ville klikker "Ringtone" og velge ringetone de ønsker å høre fra listen, Android-brukere bare velger ringtone de ønsker å bruke menyen "Lyd og Vis" de navigert til i trinn 2 og BlackBerry-brukere kan klikke "Alle ringetoner"-alternativet, velger du ringetonen for sine valg , klikk på BlackBerry-menyknappen og velg alternativet "Angi som ringetone". Uansett hvilken metode som brukes til å angi ringetone, neste gang du mottar en samtale mens du bruker Motorola H500 Bluetooth-hodesettet og vil du høre den nye ringetonen gjennom headsettet er høyttaler.

Tips og advarsler

  • Metodene for å endre en ringetone kan variere sterkt fra telefon til telefon. Se støtte dokumentasjonen som fulgte med enheten for instruksjoner.