Nnywellness.com

Buick Rendezvous mekanisk spesifikasjoner


Buick møte var en crossover SUV bygget av General Motors i 2002 til 2007 modell år. Bygget på front motor U-kropp plattformen og tilbys foran hjulet stasjonen og alle hjul stasjonen trims. Buick møte var en massiv salgssuksess for GM; men var dette mer på grunn av massiv diskontering enn konkurrerende funksjoner.

Motorer

Buick møte ble først tilbudt en 3.4-liters V-6 som gjorde 185 hestekrefter og 210 fotpund av dreiemoment. I 2004, ble the topplinjen trims tilbudt med en 3.6 liters V-6 som gjorde 245 hestekrefter og 235 fotpund av dreiemoment. Den opprinnelige 3,4 liters bodde hos de laveste trims fram til 2006 da det ble erstattet av 3,5-liters V-6 som gjorde 201 hestekrefter og 235 fotpund av dreiemoment.

Strømforsyningen

Buick møte var tilgjengelig med alle firehjulstrekk for alle modell år unntatt det siste 2007-modellåret. Dette skyldes avsmalnende av salg som ikke lenger begrunnet den ekstra kostnaden for produksjon både AWD og FWD plattformer.

Suspensjon

Buick møte kom med uavhengig foran og bak hjuloppheng på alle trim nivåer, et dyrt alternativ for den tiden. Demperne var innstilt for komfort og ikke for håndtering, som resulterte i overdreven kroppen rulle om støt kan bli absorbert med glans.