Nnywellness.com

Hva er de grunnleggende delene av et Pinhole kamera?


Pinhole-kameraer er de mest grunnleggende av kameraer. Lukkeren er og det er ingen objektiv. Kameraene er så enkelt at det er lett å lage en som fungerer. Hver pinhole kameraet har samme grunnleggende delene.

Pinhole åpning

Hver pinhole kameraet har et hull i front i stedet for linsen. Størrelse eller aperture, på dette hullet definerer hvor mye lys vil falle på film eller, i noen tilfeller på en fotografisk papir.

Lukkermekanismen

De fleste pinhole-kameraer har en grunnleggende lukker. Det er vanligvis noe som et stykke tape, en lue som passer over en rør rundt hullet, eller i tre kameraer, en metallplate som glir for å åpne og lukke hullet.

Lystette boksen

Kroppen av pinhole kameraet er en lystette eller kabinett. Vanlige bokser er laget av papp, tre eller metall. Pinhole-kameraer er gjort fra bokser eller nesten alle objekter som kan gjøres lys bevis.

Filmen flyet

Filmen flyet er der filmen eller fotopapir er montert. Det bør være parallell hullet. Flytte flyet nærmere til hullet lager et mindre bildeområde på filmen. Flytte den tilbake skaper en større.

Stabilisering

De fleste pinhole eksponeringer er lange. De kan variere fra 15 sekunder til flere timer. Noen bevegelse i kameraet får eksponert bildet uskarpt. Som et resultat, må pinhole-kameraer stabiliseres. Stabilisering systemer kan være alt fra et stativ for å sette kameraet på en solid overflate under eksponeringen.