Nnywellness.com

Hvordan fjerne 1998 Jetta førerens Side dørpanelet


Førerens dørpanelet på en 1998 Volkswagen Jetta inneholder dørhåndtak, høyttaler og tilbehør kontroll knotter. Dette panelet er sikret for døren skjelettet med en kombinasjon av plast beholde pins og stål skruer. Dørpanelet må fjernes for å få tilgang til de innvendige komponentene som vinduet motoren og døren håndtere mekanisme. For å hindre skade dørpanelet og døren skjelett, dørpanelene må festene og støtte trim deler fjernes i en bestemt rekkefølge.

Instruksjoner

Fjerning

• Lirke dekselet avkuttet i trekk dørhåndtak med en flat-head skrutrekker. Kjøretøy utstyrt med elektriske Vinduer har en litt mindre trekk håndtere dekselet, men fjerningen er den samme.

• Trekk trekantet side speil interiør dekke stykket av dørpanelet. Fjerne isolerende platen under dekke sidestykket speil.

• Fjern seks skruene som holder dørhåndtak til døren skjelettet med en stjernetrekker. Finn vinduet pedalene, hvis utstyrt, i sentrum av dørpanelet. Fjerne vinduet sveiv beholde klippet på skaftet av vinduet sveiven med en flat-head skrutrekker. Fjerne vinduet sveiven fra døren.

• Finn LED trim stykket, hvis utstyrt, øverst til venstre kant på dørpanelet. Sett inn en flat skrutrekker LED trim stykket og dørpanelene. Lirke det LED trim stykket av dørpanelene og koble elektriske kontakten.

• Sett inn en sparkel dørpanelene og døren skjelettet. Omgå omkretsen av panelet, forsiktig lirke dørpanelet fra døren skjelettet for å skille beholde klippene fra skjelettet. Grip dørpanelet med to hender og løfte panelet direkte opp separat øvre døren panelet flensen fra forkanten av døren skjelettet. Nå rundt til baksiden av dørpanelene og koble de elektriske kontaktene for høyttaler og makt vindu/lås bryteren kontrollene. Fjern dørpanelet fra bilen.

Installasjon

• Koble de elektriske kontaktene for høyttaler og makt-vinduet og lås bytte kontroller, hvis utstyrt.

• Juster dørpanelet med døren så plast holderne i dørpanelet linje med panelet beholde hull i døren. Trykk dørpanelet på døren så holderne inn beholde hullene. Trykk rundt omkretsen av dørpanelet med en gummihammer til skikkelig på plass dørpanelet beholde pinner.

• Koble LED trim stykket elektriske kontakten, hvis utstyrt, og installere LED trim panelet stykket i dørpanelet.

• Installer vinduet pedalene, hvis utstyrt, på vinduet sveiv akslingen og trykk beholde klippet ned på baksiden av akselen til det låses på plass. Installere døren håndtak dekselet på dørhåndtak ved samkjøre den med dørhåndtak og trykke ned til det låses på plass.

• Plasser dørhåndtaket på dørpanelene og installere seks dørhåndtak beholde skruene med en stjernetrekker. Installere isolerende platen bak side view speil og installere trekantet side speil dekke stykket.

Tips og advarsler

  • Alle disse brikkene bør fjerne lett. Ikke press noen trim stykker løs. Kabalen kan da de separate delene eller dørpanelet. Bruk mild, bestandig trykk med flat-skrutrekker når nysgjerrige.