Nnywellness.com

Hvordan opprettholde servostyring væske nivåer i en Pontiac Grand er


Pontiac Grand er har endret seg mye siden 1970-tallet, men noen Pontiac Grand er kjøretøy utfører hjemme vedlikehold av væske nivåer er en enkel rutine. Servostyring væske nivå kan hjelpe deg styre feilsøking samt forlenge levetiden på bilen og unngå dyre reparasjoner. Så lenge du finner servostyringspumpe, kan du sjekke på væske nivå.

Instruksjoner

• Sjekk hvilket servostyring væske i din Pontiac Grand er hvert 7500 miles sammen med andre væsker i bilen som bremsevæske og girolje. Du kan sjekke det raskere hvis du mistenker en lekkasje eller har problemer med styring.

• Kontroller at kjøretøyet er parkert på en plan overflate og at motoren er kald før du sjekker det væske nivået siden varm servostyring væske eller noen væske på en skråning vil føre en unøyaktig lesing.

• Finn servostyringspumpe, under dynamoen på passasjersiden under panseret. Finn servostyring reservoaret på toppen av pumpen og fjern cap og peilepinnen sjekke væske nivå.

• Rengjør måling med en fille og sett inn og fjern igjen for å kontrollere væske nivået. Sørg for at væske nivå er over lavt nivå merket og ikke overstiger maksimalt. Legge til væske om nødvendig bruker en trakt hvis du har vansker med å reservoaret.

• Kontroller reservoaret, slanger og pumpe for tegn på en lekkasje, som indikert av slitt eller ødelagt deler. Erstatt eventuelle ødelagte komponenter umiddelbart som varm væske lekker i motoren kan forårsake alvorlig skade å din Pontiac Grand er.