Nnywellness.com

Hva er språk Line telefonene?


Hva er språk Line telefonene?

Språk linje ® telefon er en dobbel hendene telefon som lar to parter som ikke deler et felles språk til å kommunisere med hverandre ved hjelp av tjenestene til en tolk. Linje språktjenester er et California-basert selskap som tilbyr språk line telefonen.

Hvordan virker det?

For noen språk linje ® telefon å arbeide, må du abonnere på tjenestene til en tolkning selskap eller ringe visse gratisnummer som tilbyr fortolkende tjenester. Noen telefoner kommer med en direkte-knapp til selskapets fortolkende tjenester. Når du bruker telefonen, hver person plukker opp en telefon så de tre partiene kan snakke med hverandre også høre hverandre.

Fordeler

En fordel med å bruke en dobbel hendene språk line telefon er ha en tre-veis samtale i stedet for å måtte passere håndsettet frem og tilbake. Dette er en hygienisk løsning i et sykehus innstilling, der overføring av bakterier kan være en bekymring. En annen fordel er den jevne flyten av samtalen. Det er mindre mulighet for forvirring avklaring og/eller utdypning er noen ganger nødvendig å forklare konsepter som ikke har en tilsvarende i andre språk og kulturer.

Andre selskaper

Linje språktjenester markeder språk line telefonen sammen med andre fortolkende tjenester. CyraCom, basert i Arizona, er et annet selskap som markedsfører dobbel hendene telefoner samt over telefon fortolkende tjenester. SpectraCorp er Technologies en Texas-baserte telekommunikasjonsselskap tilbyr dobbel hendene telefoner og fortolkende tjenester.