Nnywellness.com

Hvordan kommer min iPhone synes langsom?


Hvordan kommer min iPhone synes langsom?

IPhone-operativsystemet er nøye kontrollert for å tildele passende hukommelse og ressursene for hvilken som helst program du kjører. Noen ganger, men kan ressursene være begrenset av andre operasjoner iPhone kjører i bakgrunnen eller ved svak Wi-Fi- eller 3G-tilkobling. Resultatet er at iPhone ser ut til å kjøre langsommere enn vanlig.

Gammel fastvare

Apple ut regelmessig nye versjoner og oppdateringer til iPhone iOS operativsystemet. Mange spill og programmer krever at du har den nyeste versjonen av firmware installert slik at de kan kjøre optimalt. Disse oppdateringene også inneholde feilrettinger, forbedringer og forsterkninger som tillater iPhone å utføre flere oppgaver og kjøre mer jevnt. Hvis iPhone kjører sakte kan sin firmware er oppdatert hjelpe til å bringe den tilbake fart. Oppdateringer er ervervet gjennom iTunes-programvaren på datamaskinen.

Bakgrunn Apps

Versjon 4.0 av iPhone firmware innført en funksjon kalt "multitasking," som tillater deg å forlate spill og programmer som kjører i bakgrunnen mens du bruker en annen. Etter en stund, kan du samle et stort antall bakgrunn apps. Selv om de ikke krever samme nivå av ressurser som en forgrunnen app, reduserer hver litt iPhone ytelsen. Åpne multitasking dock ved å dobbeltklikke på "Home"-knappen. Hold nede et ikon til alle begynner å riste, og deretter fjerne bakgrunn apps ved å tappe den lille røde knappen øverst til høyre.

Lav signalmottak

Mange oppgaver, spill og programmer på iPhone krever Internett-tilgang. Dette inkluderer e-post, surfing, online spilling, Skylagring, tilgang til Internett-kontoer, og mer. Hvis iPhone er Wi-Fi eller 3G mobildata-signalet er lav, vil ytelse av disse Internett-tilkoblede programmer og funksjoner bli betydelig redusert. En fan-lignende-symbolet vises i dato-feltet øverst på iPhone-skjermen viser gjeldende signalstyrken for Wi-Fi eller 3G. Hvis signalet er lav, flytte til et sted der signalet Wi-Fi eller 3G nettverkssignal er sterkere å forbedre ytelsen.

GPRS Data

IPhone har flere metoder for å oppnå et Internett-signal, inkludert tilgang til mobildatanettverk. Wi-Fi og 3G er de raskeste alternativene, men når disse to nettverkene er utilgjengelig, iPhone bytter automatisk til EDGE eller GPRS. Disse systemene er lettere tilgjengelig, men er betydelig langsommere enn Wi-Fi eller 3G, så en merkbar reduksjon i ytelse blir tydelig når du bruker tilkoblede programmer eller når tilgang til Internett. Kontroller at Wi-Fi og 3G er slått på i innstillinger-programmet for iPhone, og flytte til en annen plassering der raskere nettverkstilkoblingene blir tilgjengelig.